П`ятниця, 26.04.2024, 17:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

з 16 по 20 січня 2015 року у школі було проведено тиждень початкової освіти. Робота тижня була спрямована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Змістовними і цікавими були уроки вчителів початкових класів. Несподівані гості, мандрівки, цікаві дослідження відкидають нецікаві й нудні уроки. Кожен урок був невичерпною криницею знань, щоб для кожного учня сенсом його існування, навчання була мета досягнути більшого і прагнення нового невпізнаного. Веселим і жвавим були змагання «Числові лабіринти» між учнями 3 – 4 класів підготовлене Воронко Л.І. Приємною несподіванкою була гра – подорож «Що означає бути добрим» для учнів 1 – 2 класів, яку провела Коротун Л.Л. Неповторним був захист міні проектів «Не зривай першоцвітів» для учнів 3 – 4 класів організоване Крук Г.М. Цікавою і повчальною була вікторина «Вчимося, друзі, слово любити» для учнів 1 – 3 класів проведена Павлишиною В.І. Ді ... Читати далі »
Переглядів: 412 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

30 січня 2015 року у школі проводився конкурс художньої самодіяльності на тему « З Україною в серці». У конкурсі приймали участь учні 1-11 класів у номінаціях: «Соло», «Дует», «Тріо», «Ансамбль», «Декламування власних віршів», «Декламування гуморесок». За результатами підсумків конкурсу художньої самодіяльності у номінації «Соло» 1 місце зайняла учениця 7 класу Ясеновська Валентина (пісня «Моя Україна»), 2 місце – учениця 4 класу Павлишина Олена (пісня «Україна»). У номінації «Дует» 1 місце з піснею «Родина » зайняли учениця 6 класу Гончук Софія та учениця 7 класу Янович Віта. У номінації «Тріо» 1 місце з піснею «Вийшли в поле косарі» зайняли учні 4 класу Чучак Орест, Воронко Едуард, Семенчук Максим. У номінації «Ансамбль» 1 місце зайняв ансамбль дівчаток 7 класу з піснею «Шкільний корабель», 2 місце зайняв ансамбль учнів 5 класу з піснею «Веселкова». Найкращим декламатором власних віршів стала учениця 7 класу Чмирук Марія (1 місце) та кращим декламатором гуморесок став учень 7 класу Б ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)

Першовересневого ранку 1949 року поріг Перенятинської семирічної школи переступила молода, вродлива вчителька з живим блиском в очах. Антоніна Артемівна була сповнена радісних сподівань, адже перегорталася нова сторінка у її неспокійному житті. У цю радісну мить вона вірила тільки у найкраще, хоча то були важкі часи післявоєнної відбудови і сувора дісність вимагала від неї неймовірних зусиль. Та ніякі негаразди не могли зломити твердого духу й бажання чину енергійної, цілеспрямованої жінки. Народилась Миколайчук Антоніна Артемівна 6 лютого 1925 року на Хмельниччині у звичайній селянській родині. Змалку привчалася до роботи на землі, а пізніше доводилося щодня долати 12 км, щоб отримувати знання у школі, яку закінчити не вдалося через початок Другої Світової війни. Вона принесла для юної Тонечки нове випробування – вивезення німецькими загарбниками на роботу до Польщі. Там і зустріла День Перемоги. Повернувшись на рідну землю і попрацювавши в колгоспі, Антоніна Артемівна вирішу ... Читати далі »

Переглядів: 1117 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (1)

29 січня 2015 року в навчальному закладі проводились заходи щодо вшанування Дня пам’яті героїв Крут. Учнями 9 класу під керівництвом класного керівника Пальони В.В. був проведений загальношкільний захід «Волі народної дзвін» під час якого учні розповідали про героїв Крут, презентували історичні матеріали, виконували пісні, декламували вірші про героїв Крут. У навчальному закладі та шкільній бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка приурочена битві під Крутами. Класні керівники 1-11 класів провели бесіди, години спілкування, історичні години приурочені Дню пам’яті битви під Крутами.
Переглядів: 425 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

30 січня 2015 року на базі Радивилівського методичного кабінету проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів з теми «Створення системи комплексної психологічної та соціально-психологічної допомоги у навчальних закладах освіти». Учасники засідання ознайомлювалися з основними принципами психологічної допомоги соціально дезадаптованим підліткам, формуванням іміджу старшокласника. Опрацювали інноваційні методи роботи фахівців психологічної служби щодо збереження професійного здоров’я педагога та профілактики синдрому емоційного вигорання. З метою підвищення рівня поінформованості фахівців, створення позитивного настрою та активізації учасників семінару Бруякою Людмилою Володимирівною, практичним психологом Башарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, було проведено інтерактивні вправи «Етюд», «Баланс реальний та бажаний», «Вибір цінностей», «Обмеження», робота в групах, де учасники визначали фактори, що сприяють вини ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

У період з 26 по 30 січня 2015 року у школі було проведено тиждень інформатики. Вчителем Петровською А. А. було організовано та проведено ряд заходів, а саме: День відкритих дверей в кабінеті інформатики; екскурсія до кабінету інформатики (для учнів початкових класів); гру «Брейн ринг» серед учнів 5 – 6 класів; конкурс на кращий кросворд, ребус, загадку, вірш для учнів 5 – 11 класів; демонстрування презентації «Захист дітей від інформації, що несе загрозу їх морально – психологічному здоров’ю » для учнів 5 – 11 класів; творчий конкурс «Якими ви бачите комп’ютери в майбутньому»; КВК «Інформатика навколо нас» для учнів 9 – 11 класів. Слід відмітити високу активність і добру підготовку усіх учасників зазначених заходів. Учителем Петровською А. А. було проведено значну роботу щодо підготовки і проведення тижня інформатики. Найактивніших учасників тижня було нагороджено грамотами ( учні 5,6,9 класів ).
Переглядів: 425 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

22 січня 2015 року з учнями 5-11 класів проведено загальношкільну лінійку « У єдності наша сила», під час якої учні 11 класу під керівництвом класного керівника Довгаль В.В. ознайомили присутніх з головними аспектами проголошення акта возз’єднання УНР й ЗУНР, що відбулося в 1919 році, а також розповіли про відзначення дня соборності починаючи з 1999 року. Під час проведення виховного заходу використано запис гімну України, плакати із символікою держави, прапор України. Класними керівниками 1-11 класів проведено виховні години, години історичної пам’яті, бесіди щодо відзначення Дня Соборності в Україні. У шкільній бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка про возз’єднання України.
Переглядів: 360 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

21 січня 2015 року в навчальному закладі проведено конкурс інсценізації народних традицій та обрядів «Різдвяна зірка». У конкурсі приймали участь учні 1-11 класів, які виконували колядки, щедрівки, вінчували, інсценізували вертепи та інші різдвяні обряди. Особливої уваги заслуговують учні 5 класу, які під керівництвом класного керівника Петровської А.А. показали низку різдвяних звичаїв та обрядів. Цікавою та змістовною була також програма виступу учнів 6 класу під керівництвом класного керівника Градової В.О.. Учні 7 класу, 9 класу та 10 класу під час конкурсу виконували колядки, щедрівки, вінчували присутніх з різдвяними святами. Серед учнів 1-4 класів найактивнішими учасниками були учні 3 класу - 1 місце,відповідно учні 2 та 3 класів класу – 2 місце, учні 1 класу – 3 місце. За підсумками конкурсу інсценізації народних традицій та обрядів серед 5-11 класів перше місце здобули учні 5 та 6 класів, друге місце – учні 7 класу, третє місце учні 9 та 10 класів.
Переглядів: 568 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

30 грудня 2014 року в школі проводилось новорічне свято для учнів 1-11 класів. На передодні новорічного свята для учнів 1-11 класів була проведена КТС «Майстерня Діда Мороза», «Одягни ялинку», під час яких діти власноруч виготовляли ялинкові прикраси з підручних матеріалів та прикрашали ялинку. Переможцями конкурсу на кращу новорічну газету стали учні 8 класу. Змістовною та цікавою була новорічна програма для учнів початкових класів. Музичний керівник Вознюк М.В. та класні керівники 1-4 класів підготували художні номери, веселики, хороводи, ігри та розваги. Свято для учнів початкових класів вели казкові персонажі разом з Дідом Морозом та Снігуронькою. Учні 5-11 класів під керівництвом класних керівників та педагога-організатора у новорічну програму включили художні номери від кожного класу, а саме: новорічні сценки, смішинки, танці, ігри, розваги, новорічні вітання. Особливо відзначились учні 6, 7 та 9 класів. Для старшокласників вечір завершився новорічною дискотекою. Усі учні школи о ... Читати далі »
Переглядів: 379 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

22 грудня в приміщенні школи відбулася зустріч з випускником школи, учасником АТО, бійцем 80-ої аеромобільної бригади Кондратюком Володимиром Васильовичем. Цікава і змістовна була розповідь Володимира про військові події на Сході України, важкі будні,умови проживання. Учнів вразили спогади про його участь у небезпечних військових операціях, у яких він втрачав своїх друзів, бачив важкі каліцтва, психічні травми, отримані внаслідок емоційного стресу. Незважаючи на важкі будні, Володимир залишається сповненим оптимізмом та вірою у перемогу України. На згадку про зустріч учаснику АТО учні вручили подарунки.

Переглядів: 378 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 32 33 »