П`ятниця, 03.05.2024, 06:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13 травня 2015 року в школі відзначено День матері. Класний керівник Градова В.О. з учнями 6 класу організувала та провела загальношкільний захід «Мати – берегиня роду». До проведення загальношкільного заходу були також залучені педагог-організатор Пальона В.В. та вчитель музики Іванюк М.В., батьки та учнівське самоврядування. Класні керівники 1-11 класів провели зустрічі з матерями, виховні години, бесіди приурочені Дню матері. З 04 по 11 травня 2015 року в навчальному закладі створювався творчий колаж до Дня матері «Моя мама найкраща». Учні школи були залучені у святковому концерті з нагоди Дня матері, який проводився у клубі села Перенятин.
Переглядів: 381 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

З метою формування ціннісного ставлення до суспільства та держави в навчальному закладі проведено загальношкільну урочисту лінійку «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо», організовано КТС «Квітка пам’яті». У шкільній бібліотеці та в приміщені школи була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Герої не вмирають», створено експозицію «Пам’яті Небесної сотні». Учні школи взяли активну участь в акціях «Лист пораненому» та «Вітаємо героїв». З 05 по 08 травня 2015 року для учнів 1-11 класів демонструвались фільми, фотоматеріали, документи присвячені героїчному минулому та сьогоденню. Класні керівники 1-11 класів провели з учнями виховні години, бесіди, години пам’яті, історичні години, години зустрічі, години спілкування, уроки мужності на військово-патріотичну тематику. Учні та вчителі школи прийняли участь у мітингу приуроченому Дню перемоги над нацизмом у Європі.
Переглядів: 446 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

З метою формування ціннісного ставлення до суспільства та держави, до природи 24 квітня 2015 року з учнями школи проведено загальношкільний захід «Біль Чорнобиля з роками не проходить». У навчальному закладі була оформлена фотовиставка «Чорнобиль – рана не загоєна». Учні 1-11 класів переглянули відеофільм «Трагедія Чорнобиля». Класні керівники 1-11 класів згідно планів роботи провели з учнями бесіди, виховні години, години спілкування, години пам’яті на тему Чорнобильської трагедії.
Переглядів: 391 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

24 квітня 2015 року в школі були організовані та проведені заходи до Дня Цивільного Захисту та згідно рекомендацій щодо дій населення в разі отримання інформації про загрозу вчинення терористичного акту. Зокрема, було проведено евакуацію учнів зі школи по сигналу «Один довгий гудок», «Соціально-політичного характеру» (закладено вибуховий пристрій у двох кабінетах). Слід відзначити, що евакуація пройшла оперативно та організовано за 5 хв., 15 сек. Всі невоєнізовані формування, групи охорони громадського порядку працювали злагоджено і чітко. Було перевірено дію рятувальної групи після евакуації зі школи, проведена імітація рятування постраждалої людини із приміщення школи. Слід відзначити чітку дію рятувальників, учнів 11 класу Пасічник Дмитро та Козак Вадим, які чітко справилися із своїми обов’язками. Класними керівниками учнів 1 – 11 класів були проведені напередодні 24.04.2015 року виховні заходи до 28 – річчя трагедії на ЧАЕС. Вміло надавали домедичну допомогу учні 8-10 класів ... Читати далі »
Переглядів: 396 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

Проходила експертиза навчального закладу з 16.04 по 30.04. 2015 року. під час експертизи проводились: відкриті уроки, виховні заходи, засідання МО класних керівників, засідання педагогічної ради з участю начальника відділу освіти Ковалевської І.М. та головного спеціаліста відділу освіти Киричука І.А. моніторинг навчальних досягнень учнів 4,9,11 класах з української мови та математики. З результатами експертизи навчального закладу на підсумковій нараді працівників школи ознайомила в.о. завідувача методкабінету Порученко М.О. За результатами експертизи навчальний заклад проатестовано.
Переглядів: 387 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

Учні 1-11 класів прийняли участь у виставці «Воскресни, писанко». Кращі пасхальні вироби представили учні 7 класу Чмирук Марія, учениця 5 класу Вальчук Ліна. Всі діти прийняли активну участь у виставці.
Переглядів: 388 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

З метою формування в учнів ціннісного ставлення до себе в навчальному закладі з 06 по 10 квітня 2015 року проведений тиждень здоров’я. Під час тижня проведені такі заходи: відкриття тижня «калейдоскоп висловів про здоров’я», проведена бесіда з учнями 2 класу «Здорові діти – здорова нація», години спілкування з учнями 5 класу «Що я маю знати, щоб зберегти своє здоров’я» та з учнями 8 класу «Головний скарб життя – здоров’я », відео лекторії з учнями 9-11 класів «Прелюдія до сумних роздумів», «Станція призначення – життя». Значне місце у програмі тижня займали заходи на спортивну тематику: День зарядки, спортивна вікторина , «Веселі старти». Цікавою та змістовною була зустріч учнів школи з медпрацівниками, зокрема лекція «Здоровий спосіб життя. Антитютюнова пропаганда». Завершився тиждень здоров’я конкурсом плакатів « Ми – за здоров’я».
Переглядів: 380 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

З 10 по 13 березня 2015 року в школі проводилися Шевченківські дні. У приміщені школи була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Твої вірші, як хліб насущний, потрібні в будні і в свята». З учнями школи проведена загальношкільна лінійка «У вінок слави Кобзаря». Учні 5 класу були активними учасниками літературної вікторини «Ім’я Шевченка стукає в серцях». Цікаво були проведені турніри знавців творчості Т. Г. Шевченка між учнями 9-10 класів «сторінками життя Шевченка» та між учнями 7-8 класів «Іду з дитинства до Шевченка ». учні 11 класу мали можливість познайомитися із художніми картинами Т.Г. Шевченка під час проведення тематичного уроку «Тарас Шевченко - художник». На конкурс малюнків «Шевченко очима дітей» учні 1-11 класів представили художні роботи на Шевченківську тематику. Кращими визнані малюнки учениці 7 класу Чмирук Марії (І місце), учениці 8 класу Касянчук Євгенії (ІІ місце), учня 1 класу Мандини М (ІІ місце), учениці 6 класу Гончук Софії (ІІІ місце), учениці 5 класу Юрчиш ... Читати далі »
Переглядів: 383 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

4 березня 2015 року у навчальному закладі проводились виховні заходи щодо відзначення 200-річчя від дня народження М. Вербицького. Змістовно та цікаво проведений загальношкільний захід, ініціаторами проведення якого були учні 9 класу під керівництвом классного керівника Пальони В.В.. Учасниками заходу були учні 5 - 11 класів, які під час проведення заходу ознайомилися з біографією Михайла Вербицького, історією написання музики до пісні «Ще не вмерла Україна» на текст Павла Чубинського. Під час проведення заходу присутні слухали музичні твори М. Вербицького, виконували гімн України. У приміщені школи булла обладнана художньо-ілюстративна виставка про життя та діяльність М. Вербицького. Класні керівники 1-11 класів провели з учнями бесіди, години спілкування, експрес повідомлення щодо вшанування 200-річчя від дня народження М. Вербицького.
Переглядів: 357 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

З 18 по 20 лютого 2015 року проведені виховні заходи приурочені Дню пам’яті Небесної Сотні. Учні 7 класу під керівництвом класного керівника Новосад Г.С. підготували та провели загальношкільний захід «Герої не вмирають». Організатори заходу розповіли присутнім про подвиги героїв Небесної сотні, декламували вірші про героїзм, виконували пісні. Класні керівники 1-11 класів провели з учнями виховні години, бесіди приурочені Дню пам’яті Небесної Сотні. В приміщенні школи була організована фотовиставка про героїв Небесної Сотні.
Переглядів: 327 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 32 33 »