П`ятниця, 29.03.2024, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

30 січня 2015 року на базі Радивилівського методичного кабінету проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів з теми «Створення системи комплексної психологічної та соціально-психологічної допомоги у навчальних закладах освіти». Учасники засідання ознайомлювалися з основними принципами психологічної допомоги соціально дезадаптованим підліткам, формуванням іміджу старшокласника. Опрацювали інноваційні методи роботи фахівців психологічної служби щодо збереження професійного здоров’я педагога та профілактики синдрому емоційного вигорання. З метою підвищення рівня поінформованості фахівців, створення позитивного настрою та активізації учасників семінару Бруякою Людмилою Володимирівною, практичним психологом Башарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, було проведено інтерактивні вправи «Етюд», «Баланс реальний та бажаний», «Вибір цінностей», «Обмеження», робота в групах, де учасники визначали фактори, що сприяють вини ... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

У період з 26 по 30 січня 2015 року у школі було проведено тиждень інформатики. Вчителем Петровською А. А. було організовано та проведено ряд заходів, а саме: День відкритих дверей в кабінеті інформатики; екскурсія до кабінету інформатики (для учнів початкових класів); гру «Брейн ринг» серед учнів 5 – 6 класів; конкурс на кращий кросворд, ребус, загадку, вірш для учнів 5 – 11 класів; демонстрування презентації «Захист дітей від інформації, що несе загрозу їх морально – психологічному здоров’ю » для учнів 5 – 11 класів; творчий конкурс «Якими ви бачите комп’ютери в майбутньому»; КВК «Інформатика навколо нас» для учнів 9 – 11 класів. Слід відмітити високу активність і добру підготовку усіх учасників зазначених заходів. Учителем Петровською А. А. було проведено значну роботу щодо підготовки і проведення тижня інформатики. Найактивніших учасників тижня було нагороджено грамотами ( учні 5,6,9 класів ).
Переглядів: 418 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

22 січня 2015 року з учнями 5-11 класів проведено загальношкільну лінійку « У єдності наша сила», під час якої учні 11 класу під керівництвом класного керівника Довгаль В.В. ознайомили присутніх з головними аспектами проголошення акта возз’єднання УНР й ЗУНР, що відбулося в 1919 році, а також розповіли про відзначення дня соборності починаючи з 1999 року. Під час проведення виховного заходу використано запис гімну України, плакати із символікою держави, прапор України. Класними керівниками 1-11 класів проведено виховні години, години історичної пам’яті, бесіди щодо відзначення Дня Соборності в Україні. У шкільній бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка про возз’єднання України.
Переглядів: 354 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

21 січня 2015 року в навчальному закладі проведено конкурс інсценізації народних традицій та обрядів «Різдвяна зірка». У конкурсі приймали участь учні 1-11 класів, які виконували колядки, щедрівки, вінчували, інсценізували вертепи та інші різдвяні обряди. Особливої уваги заслуговують учні 5 класу, які під керівництвом класного керівника Петровської А.А. показали низку різдвяних звичаїв та обрядів. Цікавою та змістовною була також програма виступу учнів 6 класу під керівництвом класного керівника Градової В.О.. Учні 7 класу, 9 класу та 10 класу під час конкурсу виконували колядки, щедрівки, вінчували присутніх з різдвяними святами. Серед учнів 1-4 класів найактивнішими учасниками були учні 3 класу - 1 місце,відповідно учні 2 та 3 класів класу – 2 місце, учні 1 класу – 3 місце. За підсумками конкурсу інсценізації народних традицій та обрядів серед 5-11 класів перше місце здобули учні 5 та 6 класів, друге місце – учні 7 класу, третє місце учні 9 та 10 класів.
Переглядів: 554 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)

30 грудня 2014 року в школі проводилось новорічне свято для учнів 1-11 класів. На передодні новорічного свята для учнів 1-11 класів була проведена КТС «Майстерня Діда Мороза», «Одягни ялинку», під час яких діти власноруч виготовляли ялинкові прикраси з підручних матеріалів та прикрашали ялинку. Переможцями конкурсу на кращу новорічну газету стали учні 8 класу. Змістовною та цікавою була новорічна програма для учнів початкових класів. Музичний керівник Вознюк М.В. та класні керівники 1-4 класів підготували художні номери, веселики, хороводи, ігри та розваги. Свято для учнів початкових класів вели казкові персонажі разом з Дідом Морозом та Снігуронькою. Учні 5-11 класів під керівництвом класних керівників та педагога-організатора у новорічну програму включили художні номери від кожного класу, а саме: новорічні сценки, смішинки, танці, ігри, розваги, новорічні вітання. Особливо відзначились учні 6, 7 та 9 класів. Для старшокласників вечір завершився новорічною дискотекою. Усі учні школи о ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 13.02.2015 | Коментарі (0)