П`ятниця, 29.03.2024, 06:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:40
Тиждень зарубіжної літератури

З метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів у нашій школі з 10 по 14 грудня 2018 року проходив Тиждень зарубіжної літератури.
«Зупинись і подумай! Чи можеш ти жити без літератури? Чи буде повним твоє життя без книги, без поезії, без театральних вистав?». Саме такими словами було розпочато лінійку «Запрошуємо до Країни Літературії», на якій було оголошено план заходів в рамках предметного Тижня.
У понеділок, 10 грудня, у День книги і читання, учні розгадували кросворди, ребуси на літературну тематику, взяли участь у літературній вікторині «Сторінками улюблених книг». З учнями 5-6 класів було проведено анкетування «Який я літературний герой?»
У вівторок, 11 грудня, у День гри та творчості, відбувся конкурс на кращу літературну газету та виставка-конкурс малюнків «Читаємо, уявляємо, малюємо ». Для учнів 8 класу було проведено інтелектуальну вікторину «Із скарбниці античної мудрості». Боротьба була досить напруженою, але найкмітливішими виявилися Воронко Ельзар та Павлишина Олена.
У середу, 12 грудня, у День поезії, відбувся конкурс читців-декламаторів «Голоси поетів світу» та читання власних творів «Даруємо з любов’ю». Наприкінці дня було створено колективну збірку «Літературні обрії дитинства», до якої ввійшли твори Воронка Арсена, Малецької Дарії, Малецької Евеліни, Гончука Олега, Вальчук Ліни, Юрчишин Наталі, Чмирук Ірини.
В четвер, 13 грудня, у День кіно та театру, учні інсценізували уривки з відомих літературних творів зарубіжних письменників, зокрема, показали цікаву виставу за твором М.Гоголя «Ніч перед Різдвом».
У п’ятницю, 14 грудня, відбулося закриття Тижня зарубіжної літератури, на якому були відзначені активні учасники.
Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали активну участь у різних конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори зарубіжної літератури.

Переглядів: 256 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]