Четвер, 28.03.2024, 09:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

07:50
Тиждень соціальної служби

     У період з 6.05. по 11.05.2019р в школі цікаво та змістовно пройшов тиждень соціальної служби школи.

Тиждень соціальної служби -  це занурення всіх учасників навчально-виховного процесу в цікавий загадковий внутрішній світ  особистості.

Метою проведення такого тижня було розширення знань учнів про розуміння внутрішнього світу, активізація пізнавальної активності учнів, пропаганда навичок конструктивного спілкування, створення позитивного настрою.

Протягом тижня були проведені заходи , акції, які охопили всю школу – всіх дітей і дорослих.

   Впродовж тижня усі бажаючі учні та інші учасники освітнього процесу  мали змогу висловити свої претензії, думки ,висвітлити певні проблеми, негаразди через  «Пошту довіри» .

 Було розміщено плакат «Паркан думок», на якому учні  мали можливість  написати свої думки, побажання, мрії, прохання, зауваження .

Підібрані вислови відомих філософів, психологів, письменників «Думки великих на щодень»  дали можливість учням задуматися та зробити висновки про життя, поведінку, особистість тощо.

Експрес – інтерв’ю «Твоє ставлення до школи» проведено  з учнями 6- 9 класів.

Певним позитивом стало опитування серед учнів 5-9 класів «Якби я був директором школи…» .

Ось найцікавіші з них: «…я б відмінив шкільну форму , я думаю , що форма на навчання не впливає»,«…Я б створив  кімнату  з м’яким куточком, де б діти могли відпочити на перерві…»,«…Скоротити уроки та збільшити перерви …» ,«…Я б пофарбував  школу  в життєрадісний колір..», «… Я  зробив би музичний супровід під час перерв»

Учням 1-9 класів було запропоновано  творче завдання: зобразити свій клас, проявивши фантазію, тому впродовж тижня усі учасники освітнього процесу мали змогу відвідати галерею «Автопортрет класу».

 

Під час проведення  конференції «Психологія кольору»,  учні дізналися про особливості кольорів , про вплив кольорів на психологію та фізіологічні функції людини, на  її настрій та емоційний стан, ознайомилися з кольоротерапією та її методами, цікавими дослідженнями про колір, з характеристиками очей певних кольорів.

 

 

Впродовж тижня працювала  «Галерея щирості», де учні мали змогу висловити слова подяки своїм наставникам.

Переглядів: 344 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]