П`ятниця, 29.03.2024, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:32
Пам’яті тих, хто загинув від голодомору 1932-1933 років

Пам’яті тих, хто загинув від голодомору 1932-1933 років, був присвячений тиждень у нашій школі. Протягом якого було проведено ряд заходів:
- бесіди: ««Про Голодомор в Україні» (Крук Г.М., Воронко Л.І.)
«Скорботна пам'ять поколінь» (Павлишина О.М.)
- виховні години «День пам’яті жертв Голодомору» (Пальона В.В.); «Що я знаю про Голодомор 1932-1933 рр.» (Нововсад Г.С.)
- година історичної пам’яті «Україна пам’ятає» (Петровська А.А., Кавуза Н.С.)
Класний керівник 6 класу Павлишина Т.А. провела відкриту виховну годину «Жнива скорботи», під час якої учні декламували поезії, розповідали про божевілля людей, про випадки людоїдства, переглядали фрагменти фільмів. А також під звуки «Реквієму» Моцарта усі присутні із запаленими свічками пом’янули хвилиною мовчання тих великомучеників нашої тяжкої історії – мільйони українських селян, що стали жертвами небаченого в історії людської цивілізації голодомору. Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. І сьогодні, через 85 років, поповнити картину тих страхітливих подій допомогла людська пам’ять, яка зберегла спогади про ті події. З цією метою учні мали можливість переглянути спогади очевидців тієї страшної трагедії.

Переглядів: 212 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]