П`ятниця, 29.03.2024, 02:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:32
День Цивільного Захисту

23 квітня 2019 року в школі були організовані та проведені заходи до Дня Цивільного Захисту, згідно з рекомендаціями щодо дій населення в разі отримання інформації про ситуацію техногенного характеру. Зокрема, було проведено евакуацію учнів зі школи за сигнал «Увага всім», ( Аварія на залізничній колії – витік аміаку із цистерни). Вихід із основного приміщення школи на центральний стадіон учні здійснили в індивідуальних засобах захисту.
Слід відзначити, що евакуація пройшла оперативно та організовано
за 4 хв., 30 сек.
Класними керівниками учнів 1 – 9 класів було проведено 23.04.2019 року виховні заходи та бесіди про надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру приуроченні до 33 – ї річниці трагедії на ЧАЕС.
Проведено навчальні заняття з надягання протигазів та наданню першої медичної допомоги, залучивши до навчання медичних працівників Башарівської амбулаторії .
Проведено навчальні заняття по гасінню вогнища порошковими та вуглекислотними вогнегасниками, залучивши до навчання учнів 5- 9 класів.
Було перевірено по класах наявність в учнів та працівників школи ватно-марлевих пов’язок. Проте більшість учнів школи використали не ватно-марлеві пов’язки, а медичні.
Відповідальний за ЦЗ школи Денисюк Д.Д.. провів детальний аналіз евакуації учнів навчального закладу і вказано на шляхи вирішення помилок, які були під час заходу, а також проаналізував НС.
За підсумками проведення Дня ЦЗ найкращих показників досягли учні 6,7,9 класів .

Світлина від Башарівка школа.
Світлина від Башарівка школа.
Світлина від Башарівка школа.
Світлина від Башарівка школа.
Переглядів: 275 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]