П`ятниця, 26.04.2024, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Усе починається з дитинства… А дитинство залежить від батьків, учителів. Працюючи з дітьми, дорослі повинні спрямовувати свою роботу на розвиток успішної особистості, здатної долати труднощі й самостійно приймати рішення, розуміння того, що є головними цінностями людського життя. З цією метою з учнями 4 класу Павлишиною В.І. було проведено виховну годину «Від матері доні добро передати», під час якої діти своїми виступами намагалися донести до присутніх якими головними рисами повинна збагачуватися людина. Найзворушливішою частиною свята було звернення мам до своїх дітей, щоб вони зростали справжніми людьми, щоб їхні душі не стали черствими, благословивши їх на життєву дорогу. Наприкінці виховного заходу прозвучали слова класного керівника, звернені до дітей: «Життя неповторне, тому необхідно цінувати кожен день, кожну хвилину. Тож будьте творцями свого щастя, творіть добро, даруйте його іншим, розвивайте вміння перемагати себе».
Переглядів: 586 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

З нагоди 100-річниці бою під Крутами, котрий для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, в нашій школі 29 січня було проведено комплекс тематичних заходів, під час яких учні та вчителів розповідали про історичні події, що відбулися у 1918 році. Зокрема: бесіди «Героїв було 300» (кл. керівники Г.Крук, Л.Воронко), «Пам’ятаємо героїв Крут» (кл. керівник Т.Павлишина), «Тут їх триста, як скло, товариства лягло» (кл. керівник Г.Новосад). А класним керівником 8 класу Петровською А.А. був підготовлений виховний захід «Квіти у полі, там, де Крути…», під час якого звучали пісні, учні декламували вірші, розповідали про трагічні події того часу, мали можливість переглянути уривки з фільмів про героїв Крут. Присутні були вражені подіями того часу. Проведення таких заходів сприяє вихованню національно - патріотичної свідомості учнів, поваги та любові до України.
Переглядів: 440 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

22 січня 2018 року в школі було проведено лінійку єдності до Дня Соборності України «Соборна Україна - одвічна мрія України». Під керівництвом класного керівника Новосад Г.С. учні 7 класу висвітлювали головні події, що відбулися 1919 року під час проголошення акта возз’єднання УНР І ЗУНР, декламували поезію про Україну. Під час проведення виховного заходу використано запис Гімну України, плакати з символікою держави, прапор України.
Переглядів: 342 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

Напередодні свята Хрещення Господнього у школі відбувся конкурс новорічно-різдвяних віншувань «Різдвяна зірка», під час якого учні інсценізували народні традиції та обряди, колядували, звіщаючи про народження Ісуса Христа, щедрували, бажаючи господарям багатого року та щастя-здоров’я, засівали збіжжям, щоб усі були заможними та щасливими.
Переглядів: 348 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

6 січня 2018 року минуло 80 років від дня народження українського поета Василя Семеновича Стуса. Вчителем української мови та літератури Павлишиною Олесею Миколаївною був організований і проведений виховний захід «Народе мій, до тебе я ще верну…». Під час виступу учні 9 класу познайомили присутніх із нелегкою долею поета-стоїка, людини твердих переконань. Припали до душі глядачам інсценізовані епізоди дитячих років малого Василька, коли пускали коріння його наполегливість і незламність духу. Вразили своєю гостротою й актуальністю невмирущі рядки поезій В.Стуса. Емоційного звучання заходу надало виконання пісні «Чуєш, брате мій» Б.Лепкого. Присутні були вражені читанням уривків із «Листів до сина». Діти із захопленням слухали виступ про відомого поета.
Переглядів: 323 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

24 грудня 2017 року минає 80 років з дня народження В’ячеслава Чорновола, державного, громадського, політичного діяча, журналіста, народного депутата України, одного з лідерів українського правозахисного руху, багаторічного лідера Народного Руху України, Героя України. З метою вшанування пам’яті цього діяча в нашій школі педагогом-організатором Довгаль В.В, був проведений виховний захід «Пам’ятаємо, любимо, сумуємо…», під час якого учні пригадали основні віхи життя лідера НРУ, декламували поезію дружини Атени Пашко, можливість переглянути відеоматеріали з життя народного депутата, який завжди боровся за незалежність української держави.
Переглядів: 342 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)