Четвер, 28.03.2024, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:34
Урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів зонального етапу конкурсу «Вчитель року 2020» відбулася 10 січня

Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів і прийомів для найрезультативнішого проведення уроків та позакласних заходів. Основне в учительській роботі – заслужити любов і повагу учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє, що обрав гідну професію.

За традицією всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2020» 4 і 5 грудня минулого року на базі Вербської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дубенського району відбувся фінальний етап І (зонального) туру конкурсу в номінації «Зарубіжна література». Від учительства Радивилівщини свою педагогічну майстерність, професійні вміння та творчі здобутки представляла вчителька зарубіжної літератури філії «Башарівська ЗОШ І-ІІ ст.» Підзамчівської ЗОШ І-ІІІ ст. Довгаль Валентина Василівна.

Напруженими були конкурсні дні для учасників, але наша представниця виступила гідно, поступившись кількома балами вчительці з м. Дубна. Наша колега показала широкий спектр методів, прийомів, форм і засобів , що дозволили розкрити її неповторний педагогічний талант. Цей конкурс, за словами Валентини Василівни, попри емоційне напруження став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней її педагогічного досвіду, став школою самоствердження й самовираження.

Журі конкурсу відзначило високий фаховий рівень нашої учасниці, її педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконале володіння методикою викладання та організації навчально-виховного процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми.

Урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів зонального етапу конкурсу «Вчитель року 2020» відбулася 10 січня в залі засідань Дубенської районної ради. Переможців вітали високопосадовці Дубенщини. Вітала також і делегація відділу освіти Радивилівської ОТГ у складі головного спеціаліста І. Киричука та завідувачки філії «Башарівської ЗОШ І-ІІ ст.» В. Воронко. Усі фіналісти нагороджені грамотами відділу освіти, грошовими преміями міської й районної рад та отримали почесну відзнаку – освітянську свічку як символ Світла Мудрості, Світла Правди, Світла Євангелія. У подарунок усі номінанти отримали позитивні емоції від святкового концерту, організованого учнями й працівниками освіти Дубенщини.

Ми пишаємося своєю колегою й зичимо їй міцного здоров’я, щастя, здійснення усіх мрій, невичерпної енергії, оптимізму, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні й вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Валентині Василівні радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

Переглядів: 213 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]