П`ятниця, 26.04.2024, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:46
Тиждень зарубіжної літератури.

З метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів з 08 по 12 лютого 2021 року вчителькою зарубіжної літератури Валентиною Довгаль був проведений Тиждень зарубіжної літератури.

У понеділок, 8 лютого, у День книги і читання, учні розгадували кросворди, ребуси на літературну тематику. З учнями 5-6 класів було проведено анкетування «Який я літературний герой?»

Учні 6 класу стали учасниками літературної гри «Лабіринт», під час якої складали пазли, розгадували ребуси, анаграми, хмарки слів, придумували меми, розставляли кадри з фільму в правильній послідовності,  «запускали рибок у акваріум», виконували вправи «Так-Ні», , «Доміно», «Дешифратор». Найактивнішими гравцями були Батенчук Назар, Липка Надія, Кубик Артьом.

У вівторок, 9 лютого, у День гри та творчості, відбулася  виставка-конкурс малюнків «Читаємо, уявляємо, малюємо ». Учні 5 класу взяли участь у літературній вікторині «Чарівними стежками казок». Боротьба була досить напруженою, але найкмітливішими виявилися  Малецька Віталіна, Малецька Оксана. Липка Марія, Гончук Анна..

У середу, 10 лютого, у День поезії, відбувся конкурс читців-декламаторів «Голоси поетів світу» та поетичні читання власних творів «Даруємо з любов’ю». Наприкінці дня було створено колективну збірку «Літературні обрії дитинства», до якої ввійшли твори Воронка Арсена, Малецької Дарії, Малецької Евеліни, Гончука Олега, Воронюк Альбіни, Сагана Іллі.

В четвер, 11 лютого, у День кіно та театру, учні відвідали кінозал, у якому переглянули фільми за творами зарубіжних письменників.

Тиждень зарубіжної літератури було завершено конкурсно-розважальною програмою для учнів 9 класу, яке присвячувалося Дню Валентина.

Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали активну участь у різних конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори зарубіжної літератури.

Переглядів: 128 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]