Субота, 27.04.2024, 03:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:57
Тиждень іграшок в початковій школі.

Чудовими жовтневими днями діти йшли до школи з великою радістю , бо на них чекало щось незвичайне, інтригуюче - у філії «Башарівська ЗОШ І-ІІ ступенів» з 21 по 25 жовтня проходив Тиждень іграшок в початковій школі.
Протягом тижня педагогом-організатором Довгаль В.В. з учнями 1-4 класів проводились різні заходи. Згідно плану розпочався тиждень виставкою улюблених іграшок, на яку школярі принесли свої забавки та цікаво їх описували.
Наступного дня у школі пройшов конкурс мрійників «Іграшка майбутнього». Найактивнішу участь в якому взяли учні 1 та 4 класів. Діти фантазували, малювали ті іграшки, про які вони мріють.
Однак найцікавіше пройшов конкурс саморобних іграшок учнів та батьків, під час якого учні демонстрували свої витвори, які вони зробили разом з батьками. На конкурсі переважали іграшки з ганчірок, природного матеріалу, дерева, ниток, шкарпеток, рукавичок, пластиліну.
Керівниця гуртка «Умілі ручки» Ківельова В.Д. провела майстер-клас з виготовлення іграшок . Учні змогли самостійно виготовити новорічну прикрасу з ниток, кавових зерен, паперу, розмалювати її і понести додому.

Світлина від Башарівка школа.

Світлина від Башарівка школа.

Світлина від Башарівка школа.

Світлина від Башарівка школа.

Переглядів: 265 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]