П`ятниця, 26.04.2024, 22:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:26
«Спорт – запорука здоров’я дитини!»

«Спорт – це сила, спорт – це рух, спорт – здоров’я, спорт – наш друг!» – таким гаслом у філії "Башарівська гімназія" розпочався Тиждень фізичної культури і спорту, тиждень спортивних і завзятих, наполегливих і дружних, спритних і сміливих дітей. Метою якого стала популяризація здорового способу життя серед школярів, організація активного дозвілля.


   Упродовж тижня вчителем фізичної культури Гринюком В.С. були організовані спортивні змагання з дотриманням карантинних вимог. Серед учнів 6 класу найвправнішими в стрибках у довжину стали Куріч Рувим та Олесніцька Іустіна, 7 класу – Приказюк Сергій та Маленька Евеліна, 8 класу - Проказюк Роман та Проказюк Оксана, а серед дев’ятикласників перемогу здобули Кухарук Олександр та Вовк Анна.

У другому виді змагань (біг 30 м) серед шестикласників перемогли Куріч Рувим та Олесніцька Іустіна, учнів 7 класу – Кісельов Василь та Польова Галина, 8 класу -Мандина Владислав та Проказюк Оксана, а серед учнів 9 класу Прос Михайло та Вовк Анна.

   Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень. Закликаємо всіх полюбити спорт, адже він – запорука здоров’я!


 

Переглядів: 143 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]