Четвер, 18.04.2024, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:52
Перше вересня

Вересень щедро сонцем зігрітий,

В школу повсюди сходяться діти.

Квіти барвисті в них у руках,

Вогники щастя ясніють в очах.

В кожного радісна усмішка сяє,

Дзвоником першим їх школа вітає.


Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання, а для першокласників-юних здобувачів освіти - особлива подія, бо для них все відбувається вперше-перший клас, перша вчителька, перші шкільні будні. А для учнів дев'ятого класу цей навчальний рік - останній у стінах рідної школи.

У Башарівській гімназії у цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат. Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі слова,і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. Віршами, подарунками вітали наймолодших школярів дев’ятикласники, перша вчителька, батьки.

На урочистій шкільній лінійці був присутній голова старостинського округу Крук Ігор Павлович, який привітав усіх з успішним початком навчального року. З вітальним словом також виступила завідувачка філії Воронко Валентина Антонівна, побажавши нових досягнень та перемог.

Після святкової лінійки усі, натхненні та окрилені, вирушили на перший урок у новому 2021-2022 н.р.

    У добру путь, дорогі школярі!З Днем Знань!!!

Переглядів: 179 | Додав: remiks1999999999 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]