Вівторок, 23.04.2024, 20:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:17
«Міс школи» – свято краси та таланту!

«Міс школи» – свято краси та таланту!
Дівоча краса – це весна,
Дівоча краса – це натхнення,
Дівоча краса – це ніжність.
Вона здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов.
Педагогом-організатором Довгаль В.В. був проведений конкурс краси та таланту «Міс школи». Що не кажіть, Україна славиться красунями здавна. Їм в усі віки були притаманні неповторність, врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, велика шана, багата фантазія.
Конкурс розпочався з візитної картки кожної конкурсантки, де вони розповідали про себе та свої захоплення, розкривали свої захоплення, чарівність, різноплановість.
Складнішим став інтелектуальний конкурс, де потрібно було дати відповідь на підступні питання.
Наші дівчата не тільки красиві, а й талановиті, у цьому ми переконались переглянувши конкурс «Мій талант». Тут дівчата декламували вірші, презентували малюнки, картини з бісеру, вироби з паперу, ниток, робили макіяж.
У конкурсі «Я – вправна господиня» дівчата ділилися секретами приготування українських страв. А у конкурсі «Рекламний агент» було справжнє диво. Дівчатка так переконливо рекламували запропонований товар, що, напевне, в кожного глядача виникло бажання його придбати.
Родзинкою заходу став конкурс «Еко-дефіле», у якому претендентки мали змогу проявити креативність, створивши для моделі одяг з підручних матеріалів.
Титул «Міс школи-2020» у нелегкій боротьбі здобула Павлишина Олена, учениця 9 класу, віце-міс стала Гладун Дарія (7 клас), «Міс глядацьких симпатій» - Малецька Евеліна (6 клас) , «Міс Чарівність» - Ярмусь Соломія, "Міс Господарочка" - Кубик Ліана, «Міс Винахідливість» – Саган Діана, «Міс Талант» - Шнайдрук Крістіна (8 клас), .
Світлина від Башарівка школа.

Світлина від Башарівка школа.Світлина від Башарівка школа.
 
Переглядів: 246 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]