Субота, 27.04.2024, 06:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:45
«І покликав вересень на шкільний поріг»

Знов кружляє листя, падає до ніг,

І барвистий вересень, щиро усміхаючись,

Кличе нас, як завжди, на шкільний поріг.

І хоча з тижневим запізненням, урочиста лінійка з нагоди Дня Знань та початку нового навчального року відбулася і  у Башарівській гімназії. Перший дзвоник – особливе свято для маленьких першокласників, адже воно є початком їхнього шкільного життя: зустрічі з однокласниками, першою вчителькою, яка відкриє двері в дивну Країну Знань.  Не менш важливим цей день і для  юних випускників, для яких перший дзвоник у стінах рідної школи звучить востаннє. Звідусіль лунають теплі привітання і кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка.

З вітальним словом до усіх присутніх, звернулася завідувачка філії В.В.Воронко, яка побажала усім міцного здоров’я, творчих успіхів та щасливого нового навчального року. Щоб розділили радість урочистої миті разом з батьками, вчителями, учнями, на свято завітав в.о. старости Башарівського старостинського округу  І.П.Крук.

Слова вдячності батькам, вчителям прозвучали і  з уст випускників. А найменшим вихованцям на щасливе та успішне шкільне життя вони подарували символічну підкову.

На шкільному подвір’ї срібними переливами весело заспівав такий довгоочікуваний символічний перший дзвоник, який сповістив усім про початок нового 2020-2021 навчального року.

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням жаги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів!

 

Переглядів: 155 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]