Середа, 24.04.2024, 10:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:19
Епізодичний семінар вчителів 3 класу

27 лютого 2014 року на базі Башарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся епізодичний семінар для вчителів 3 класу з теми «Педагогічна майстерність та шляхи її набуття через використання сучасних технологій».

                                     

Метою семінару було підвищення теоретичного та методичного рівня педагогів, формування і розвиток їх
гуманістичної педагогічної спрямованості, покращення навичок найбільш вагомих компонентів педагогічної майстерності: педагогічного мислення, педагогічної техніки, педагогічного такту, педагогічної етики; допомога у розробці та опануванні методик проведення занять з урахуванням сучасних педагогічних вимог і технологій.
У своїх виступах педагоги, психолог розглядали гуманістичний підхід до особистості дитини в працях видатних педагогів – філософів, створювали портрет ідеального вчителя- гуманіста.
На засіданні було презентовано напрацювання членів обласних творчих груп з тем «Методика диференційованого навчання за С.П.Логачевською» (Т.Демчук, Козинський НВК) та «Нетрадиційні підходи до формування навиків каліграфічного письма» (Н.Перетятко, Срібненська ЗОШ І-ІІ ст.)
Педагоги відвідали урок читання у 3 класі з теми «А. Качан «Обтрусили яблука», «Ластівки» (Л.Воронко, Башарівська ЗОШ І-ІІІ ст.).
Цікавим було складання картки «Сім сходинок творчої майстерності вчителя».

Переглядів: 487 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]