Четвер, 25.04.2024, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:17
День гідності та свободи

З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цілей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави у філії «Башарівська ЗОШ І-ІІ ступенів» було проведено низку заходів, присвячених Дню гідності та свободи.
З нагоди цього дня, учителі початкових класів провели хвилинку пам’яті «Наші герої» (Мамчур Н.С.), інформаційну експрес-хвилинку "Герої Небесної Сотні" (Павлишина В.І.). Учні 3 класу з класним керівником Пальоною В.В. висловлювали побажання своїй Батьківщині, заповнюючи карту «Я бажаю Україні….», а учні 4 класу оформили виставку малюнків «Моя країна – Україна!» (Крук Г.М.). Педагоги в доступній для дітей формі розповіли про події, які відбувалися в нашій державі.
22 листопада, класним керівником Павлишиною Т. А., було організовано лінійку-реквієм «Україна – територія гідності та свободи ». Під час виступу учні 7 класу згадали хронологію подій періоду листопада 2013 року – лютого 2014, пригадали воїнів АТО - своїх односельчан. Важливим атрибутом заходу був Прапор України, який передав випускник школи - учасник АТО Равський Дмитро. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв Небесної Сотні, учасників АТО, які віддали свої життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави.
Петровська А.А. провела з учнями 5 класу виховну годину «Революція Гідності: як це було…», а Кавуза Н.С. з учнями 6 класу годину спілкування «Прости нас, пам'яте, прости», під час яких класні керівники згадала про криваві майдани у Києві, а також всіх тих, хто не повернувся додому.
Учні 8 класу з класним керівником Павлишиною О.М. створили фотоколаж «У нашім серці назавжди», на якому відтворили події на Майдані.
Педагог-організатор Довгаль В.В. провела патріотичну акцію «Хай Янгол тебе береже», під час якої діти виготовляли обереги-янголи.
У закладі панувала атмосфера піднесеності, гордості за свою країну та її народ.

Світлина від Башарівка школа.

Переглядів: 219 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]