Четвер, 28.03.2024, 09:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:37
День цивільного захисту

 26 квітня 2017 року в школі були організовані та проведені заходи до Дня цивільного захисту  згідно рекомендацій щодо дій населення в разі отримання інформації про  ситуацію техногенного  характеру. Зокрема, було проведено евакуацію учнів зі школи за сигналом «Три довгих дзвінки»           (  Аварія на  залізничній колії – витік  фосфору  із цистерни). Вихід  із основного приміщення  школи  у  спортивний зал  учні здійснили в   індивідуальних засобах захисту.

       Слід відзначити, що евакуація пройшла оперативно та організовано

за 5 хв. 15 сек.

                 Класними керівниками учнів 1 – 11 класів було проведено в період  24.-28.04.2017 року виховні заходи  та  бесіди про  надзвичайні ситуації техногенного та  природного характеру, присвяченні  до 31  річниці трагедії на ЧАЕС.

                  Проведено навчальні заняття з  видачі протигазів із  залученням  до навчання учнів 9,  11 класів.

        Було перевірено наявність  в  учнів  та працівників школи ватно-марлевих пов’язок, проте більшість учнів школи використали не ватно-марлеві пов’язки, а медичні.

      Відповідальна  за ЦЗ  школи Шкурнік М. П.  провела детальний аналіз евакуації учнів навчального закладу і вказала  на шляхи усунення помилок, які були допущені  під час заходу, а  також проаналізувала вплив та наслідки даної  надзвичайної ситуації на людину.

         За підсумками проведення Дня ЦЗ найкращих показників досягли  учні 5,3,8 класів .  

Переглядів: 341 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]