П`ятниця, 29.03.2024, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:29
«Безпека на дорозі – безпека життя»

       З метою збереження життя та здоров’я учнів, які є безпосередніми учасниками дорожнього руху, запобігання та попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму, в філії «Башарівська гімназія» був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху «Мова вулиці»,  до участі в якому були залучені учні 1-9 класів.

  Упродовж тижня класними керівниками  були проведені такі заходи:

- бесіди «Будь обережним на дорозі», «Абетка пішохода», «Правила дорожнього руху», «Безпека дорожнього руху», «Безпека на дорозі – безпека життя»;

- виховна година «Твоє життя – в твоїх руках»;

- екскурсія «Дорожні знаки навколо нас».

    Успішно також пройшов конкурс малюнків «Твій друг – безпечний рух» серед  школярів.

       Під час заходів вчителі провели індивідуальні та групові профілактичні бесіди з учнями стосовно безпеки дорожнього руху при користуванні велосипедами, роликовими ковзанами, скейтами та іншими сучасними засобами, роз’яснювальну роботу щодо доцільності використання ременів безпеки, світловідбиваючих елементів.

Заходи, які були проведені, продемонстрували, що учні мають достатній рівень знань, у яких місцях потрібно переходити вулицю, як діяти  в екстремальних ситуаціях, щоб зберегти своє життя. Тиждень безпеки дорожнього руху закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

Переглядів: 144 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]