П`ятниця, 19.04.2024, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:16
Березень – чудова, ніжна пора

Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки. 5 березня у нашій школі відбувся святковий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню, який підготували члени учнівського самоврядування.

З вітальними словами до присутніх звернулася ведучі та побажала тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття, постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі, успіхів у творчих справах і починаннях!

Гарного настрою присутнім надали і гуморески у виконанні учня 6 класу Проса Анатолія, сценки у виконанні Олійника Романа, Гладун Дарії, Кубик Ліани, Проказюка Романа, Саган Діани, Павлишиної Ангеліни, Ярмусь Соломії та пісні від учениць 5 та 8 класів.

    Тож, милі жінки - вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла!

Переглядів: 153 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]