Четвер, 28.03.2024, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:20
«Башарівська ЗОШ І-ІІ ступенів» проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізкультури та спорту.

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у філії «Башарівська ЗОШ І-ІІ ступенів» проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізкультури та спорту.

Світлина від Башарівка школа.Світлина від Башарівка школа. Світлина від Башарівка школа.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій здобувачів освіти ознайомили з планом проведення.
З учнями початкових класів педагогом-організатором Довгаль В.В. були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників.
Між учнями 5-9 класів були проведені конкурс на краще виконання ранкової зарядки "Я здоров"я бережу, сам собі допоможу" та конкурс-презентація плакатів «Улюблений олімпійський чемпіон».
У шашковому турнірі перемогу здобула учениця 8 класу Вовк Анна, ІІ місце – Павлишина Олена, Пальона Олесь, ІІІ місце – Юрчишин Олександр та Прос Анатолій.

На завершення Тижня вчителем фізкультури було організовано змагання з міні-футболу серед школярів. З рахунком 1:0 перемогу здобула команда 8 класу.
Впродовж тижня класними керівниками було проведено низку виховних годин, під час яких учні отримали цікаву, пізнавальну та вичерпну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом.

Переглядів: 199 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]