Неділя, 28.04.2024, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

З 10.10 по 13.10.2016 року в навчальному закладі проводились заходи до Дня захисника України. Для учнів 1-11 класів було організовано та проведено урочисту лінійку, перегляд відеофільму «Добровольці божої чоти», виставка малюнків «На варті миру». Класний керівник учнів 5 класу Павлишина Олеся Миколаївна та педагог-організатор Пальона Валентина Володимирівна підготувала та провела прийом учнів 5 класу в козачата. З учнями 5-8 класів під керівництвом вчителя фізичного виховання Гринюка В.С. та педагога-організатора Пальони В.В. проведено козацькі забави, під час яких найспритнішими виявилися учні 8 класу.
Переглядів: 349 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

з 03 жовтня по 07 жовтня 2016 року в навчальному закладі проводився тиждень правових знань. Тиждень правових знань відкривався бесідою «Закон і ми», яку проведено з учнями 7 класу та годиною спілкування «Пізнаємо право», яку підготувала та провела з учнями 5 класу практичний психолог Бруяка Л. В.. Більше знати, вміти та виконувати допоміг учням 8-9 класів правовий турнір, проведений педагогом-організатором Пальоною В. В.. Учні 6-8 класів разом з педагогом-організатором Пальоною В. В. поринули у казкову вікторину «Захист прав людини». Класні керівники учнів 9-11 класів провели із своїми вихованцями годину спілкування «Правопорушення», а класні керівники 1-4 класів правовий тренінг «Знай свої права», організатором проведення якого була вчитель початкових класів Крук Г. М.. Закриття тижня правових знань відбулося конкурсом плакатів на правову тематику, у якому приймали участь учні 5-11 класів.
Переглядів: 344 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

З 06 по 09 вересня 2016 р. в школі проводились заходи, приурочені тижню фізичної культури і спорту. З метою формування ціннісного ставлення до себе з учнями були проведені такі заходи: спортивна вікторина «Що ви знаєте про спорт?», презентація команд, конкурс на кращу емблему команди. Цікаво та змістовно проходили змагання з міні – футболу (5 –6, 7- 11 класи), рухливі ігри та естафети (1 – 4 класи). Усі учасники мали можливість переглянути фільм «Футбол – спортивна гра». Першість у змаганнях з міні – футболу здобула команда учнів 9 класу, друге місце – команда учнів 8 класу, третє місце – команда учнів 7 класу., а також проведені легкоатлетичні змагання між учнями 5-7,8-11 класів. Найактивнішими учасниками спортивних змагань були учні 9 класу Козак Андрій, Бондар Василь, Пальона Дмитро, Мельник Мар’яна, Вовк Аліна та Гончук Софія. Кращі команди та учасники нагороджені грамотами за активну участь та призові місця. У шкільному приміщені була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Сузі ... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

01 вересня 2016 року в школі відзначався День знань, який традиційно розпочався загальношкільним Святом першого дзвоника. Музичні композиції, вірші та вітання, шкільні сценки, виступи гостей, вчителів, дирекції школи, першокласників та їх батьків, випускників 11 класу – були складовими свята. Перед присутніми виступила директор школи Воронко В. А.,яка передала вітання від депутата обласної ради Грисюка Анатолія Івановича ( він передав подарунок школі - футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі),а також від керівника підприємства "Юрмія" Джуня Юрія Івановича ( у подарунок передано 3000 грн. на придбання вікна).Крім того виступили заступник директора з навчально – виховної роботи Шкурнік М. П., в.о. старости громади Крук І. П. Під час проведення заходу використано шкільну та державну символіки. З учнями 1-11 класів були проведені перші уроки на тему «Від проголошення незалежності до нової України».
Переглядів: 333 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

08 червня 2016 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту 10 учням 9 класу. На святі були присутні учні,батьки та працівники школи.
Переглядів: 363 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

з 02 червня 2016 року по 06 червня 2016 року функціонував пришкільний лінгвістичний табір. Табір діяв за Програмою №1. До роботи табору було залучено 15 учнів та вчитель англійської мови Новосад Н. С.. Під час роботи пришкільного лінгвістичного табору проводилися різноманітні заходи: мовні ігри, спілкування, круглі столи, заочні подорожі. Одним із таких заходів, що був проведений із учасниками лінгвістичного табору був День толерантності. Метою заходу було виховання в дітей рис толерантності, доброзичливості, любові та поваги один до одного та до оточуючих. При проведені даного заходу вчитель англійської мови Новосад Н. С. використала достатню кількість іншомовної лексики, яка стане в нагоді школярам, коли перед ними постане завдання зробити опис, дати характеристику зовнішньому вигляду та рис характеру людини. Діти працювали як в групах так і індивідуально. Використано метод проектів, ігри з метою розвитку логічного мислення та збагачення мови у дітей.
Переглядів: 371 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Нагороджена Гринюк Мар’яна Петрівна похвальними грамотами « За особливі досягнення у вивченні астрономії», « За особливі досягнення у вивченні географії», « За особливі досягнення у вивченні економіки». Нагороджена Ковальчук Павлина Сергіївна похвальними грамотами « За особливі досягнення у вивченні правознавства», « За особливі досягнення у вивченні курсу «Людина і світ». Нагороджений Козак Роман Олегович похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні технологій». Нагороджений Пасічник Дмитро Ігорович похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Нагороджена Сідлярук Марія Олексіївна похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Нагороджена Довгалюк Руслана Ігорівна похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Керівник підприємства «Юрмія» Джунь Ю. І. нагородив грошовими преміями медалістів школи: Гринюк Мар'яну Петрівну та Ковальчук Павлину Сергіївну і кращих спортсменів школи; Пасічн ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

27 травня 2016 року проведено Свято останнього дзвоника. На святі були присутні учні, вчителі, батьки та гості. З вітальним словом виступили: директор школи Воронко В. А., заступники директора Вовк Г. В. та Шкурнік М. П., перша вчителька учнів 11 класу Коротун Л. Л., в. о. старости громади Крук І. П., представник Агро експрес сервісу Шевчик С. І., керівник підприємства «Юрмія» Джунь Ю. І.. Із словами вдячності виступили учні 11 класу, з побажаннями для випускників учні 1 класу, з художніми номерами - учні 8 класу. Під час проведення Свята останнього дзвоника використовувалась державна атрибутика, виконувався Гімн України. Для всіх учнів школи прозвучав останній дзвінок.
Переглядів: 358 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

20 травня 2016 року у школі було проведено Свято Букварика. Класним керівником 1 класу організовано і проведено Свято «Букварикові іменини». На якому учні класу показали свої знання і вміння, які здобули протягом навчального року. у віршованій формі вони складали подяку своїй першій книзі, яка відкрила дорогу у країну «Знань». Слід відмітити, що найкращі декламаторські здібності проявили Андрушкова Вікторія, Прос Анатолій та Олесницька Іустіна. Дуже цікавою для дітей була та частина свята, коли вони продемонстрували свої знання з математики і рідної мови : першокласники розв’язували задачі – вірші з логічним навантаженням, задачі з пастками, а також цікаві вправи з рідної мови. Також на святі першокласників були присутні казкові герої . Саме під час виконання цих ролей діти проявили хороші акторські здібності. Також на святі прозвучало багато пісень, які діти виконували зі великим задоволенням. До проведення свята були залучені батьки, вчителі, учні.
Переглядів: 300 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

13 травня 2016 року у навчальному закладі вчитель історії Новосад Г. С. провела загальношкільний захід приурочений Дню пам’яті жертв політичних репресій «Масові політичні репресії на Україні». Класні керівники 1-11 класів упродовж 11-13 травня 2016 року провели години спілкування, тематичні уроки, бесіди з метою висвітлення теми масових політичних репресій. 15 травня 2016 року на приміщенні школи було приспущено державний прапор.
Переглядів: 358 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 32 33 »