П`ятниця, 29.03.2024, 10:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:39
8 Березня

З нагоди свята 8 Березня учні 7 класу привітали своїх найрідніших та наймиліших людей на Землі – мам. Побажали їм долі щедро осіяної теплом і любов’ю, терпіння, витримки, душевних сил, доброти, кохання, радості і тепла.

Мила мамочко моя!

Привітаю тебе я!

І тобі в жіноче свято

Побажаю так багато:

Будь здорова та щаслива,

Будь весела та красива,

Будь як квітка весняна –

Ти така у нас одна!

Діти підготували вірші вдячності рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Учні початкових класів з учителями виготовили листівки-привітання для своїх матусь і бабусь. Вироби у них вийшли напрочуд яскраві, адже весною ми бачимо, як швидко змінюється світ навколо, як усе розквітає і сповнюється пташиним співом. Гарно прикрашені класні кімнати також створювали святкову атмосферу. Цього ж дня кожен клас майорів різнобарвними прикрасами: квітами, метеликами, листівками з побажаннями. Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.

2017 року 14-го березня День Українського Добровольця відзначається на державному рівні.

Саме 14 березня 2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці Київської області.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, в Світловодській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 були проведені такі заходи:

- урок мужності «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця» та перегляд документального фільму присвяченого хроніці подій на Майдані, створенню Національної Гвардії України, участі представників добровольчих формувань у подіях на Сході країни для учнів 10 класу, підготувала вчитель історії Скальська І.В.;

Добровольці одні із перших стали на захист країни. Саме їм спільно із Збройними Силами ціною власного життя та здоров’я вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Їх мужність, патріотизм та відданість національним інтересом - безцінний приклад для українського суспільства.

Переглядів: 189 | Додав: rpavluk683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]