Четвер, 02.05.2024, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19 грудня православні люди всього світу святкують День св. Миколая Чудотворця. За народними повірями саме в цей день Миколай спускався на землю з небес і допомагав знедоленим. У нашій школі під керівництвом класного керівника 3 класу Крук Г.М. пройшло свято Миколая. У цей важливий для кожної дитини день, учні зуміли передати атмосферу зимового свята. Виступами маленьких артистів могли помилуватися їхні батьки та учні школи. На заході лунали пісні, хлопчики-сніговики та дівчатка-ангелики виконували танці.

Переглядів: 241 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

З метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учнів у нашій школі з 10 по 14 грудня 2018 року проходив Тиждень зарубіжної літератури.
«Зупинись і подумай! Чи можеш ти жити без літератури? Чи буде повним твоє життя без книги, без поезії, без театральних вистав?». Саме такими словами було розпочато лінійку «Запрошуємо до Країни Літературії», на якій було оголошено план заходів в рамках предметного Тижня.
У понеділок, 10 грудня, у День книги і читання, учні розгадували кросворди, ребуси на літературну тематику, взяли участь у літературній вікторині «Сторінками улюблених книг». З учнями 5-6 класів було проведено анкетування «Який я літературний герой?»
У вівторок, 11 грудня, у День гри та творчості, відбувся конкурс на кращу літературну газету та виставка-конкурс малюнків «Читаємо, уявляємо, малюємо ». Для учнів 8 класу було проведено інтелектуальну вікторину «Із скарбниці античної мудрості». Б ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Історія - наука про минуле і сучасне, це бачення і судження кожної особистості на ті чи інші історичні процеси, явища, події.
Нещодавно Новосад Г.С. провела відкритий урок з історії у 9 класі на тему "Розвиток освіти і науки на території України в І пол.19 ст.". Працюючи в групах, учні визначали позитивні і негативні риси розвитку культури в І пол.19 ст., досліджували і порівнювали розвиток освіти на території західноукраїнських земель та Наддніпрянської України. Опрацювавши історичні документи, аналізували ставлення російського уряду до освіти і науки на території України. Переглянувши відеофільм, діти довідались про відкриття вищих навчальних закладів в І пол.19 ст., на Україні, а також досягнення науковців в той період. Отримавши випереджувальні завдання, учні доповідали пр ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

З метою підвищення правової освіти школярів, формування в учнів свідомого ставлення до необхідності поважати норми права та законності з 10 по 14 грудня 2018 року у школі проходив Всеукраїнський тиждень права, в рамках якого були проведені такі заходи:

- бесіди «Діти України про свої права» (Крук Г.М.), «Кожна дитина має право» (Воронко Л.І,); «З законом на ти»( Новосад Г.С.);
- правова абетка «Мої права» (Павлишина В.І.);
- година правознавства «Я маю право. Кожна людина має право» (Пальна В.В.);
- розмова в колі «Що я знаю про символи моєї держави?» (Кавуза Н.С.);
- правовий ринг «На терезах Феміди»( Павлишина Т.А.)
- вікторина в малюнках «Права дитини» (Павл ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

25 листопада 2018 р. відбулося відкриття акції «16 днів проти насильства», де учнів школи було ознайомлено з планом проведення, а також про організацію шкільної діяльності протягом цих 16 днів.
Цього ж дня розпочалося проведення інформаційних п’ятихвилинок, присвячених Міжнародному дню насильства щодо жінок, на яких члени учнівського самоврядування інформували учасників навчально-виховного процесу та розповсюджували білі та червоні стрічки – символи боротьби з насиллям та СНІДом.
04 грудня педагогом-організатором Довгаль В.В. з учнями 1-2 класів була проведена акція-заклик «Долонька доброти», де учні клеїли долоньки на стенд з позитивними побажаннями один одному.
Класними керівниками були проведені такі заходи:
бесіди «Ні - аг ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

До Дня Збройних сил України у школі педагогом-організатором Довгаль В.В. був проведений конкурс "Містер школи". Ведуча - голова учнівського самоврядування Павлишина Олена, привітала усіх хлопців зі святом, побажала їм здоров'я, сили та успіхів у перемозі. Для учасників, щоб перевірити їх винахідливість, уміння зорієнтуватися у нестандартних ситуаціях, вправність, мислення та кулінарні здібності були організовані конкурси: "Презентація", "Умілий кухар", "Мої таланти", "Джентельмен", "Молодий солдат".
Перемогу у конкурсі здобув Березуцький Богдан. а "Віце- містером" став Пальона Олесь.

Переглядів: 225 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Пам’яті тих, хто загинув від голодомору 1932-1933 років, був присвячений тиждень у нашій школі. Протягом якого було проведено ряд заходів:
- бесіди: ««Про Голодомор в Україні» (Крук Г.М., Воронко Л.І.)
«Скорботна пам'ять поколінь» (Павлишина О.М.)
- виховні години «День пам’яті жертв Голодомору» (Пальона В.В.); «Що я знаю про Голодомор 1932-1933 рр.» (Нововсад Г.С.)
- година історичної пам’яті «Україна пам’ятає» (Петровська А.А., Кавуза Н.С.)
Класний керівник 6 класу Павлишина Т.А. провела відкриту виховну годину «Жнива скорботи», під час якої учні декламували поезії, розповідали про божевілля людей, про випадки людоїдства, переглядали фрагменти фільмів. А також під звуки «Реквієму» Моцарта усі присутні із запаленими свічками пом’янули хвилиною мовчання тих великомучеників нашої тяжкої історії – мільйони українських селян, що ... Читати далі »

Переглядів: 219 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

20 листопада на базі філії «Башарівська ЗОШ І –ІІ ступенів» відбулося засідання МО класних керівників на тему «Особистісно-діяльнісний підхід як умова розвитку та саморозвитку у процесі виховання та навчання». Керівник МО Новосад Г.С. підготувала для учасників розробку матеріалів «Особливості адаптаційного періоду учнів п’ятого класу до навчання у середній школі».
Під час семінару класний керівник 5 класу Кавуза Н.С. провела виховний захід до Дня толерантності «Толерантність врятує світ», на якому учні декламували вірші, виконували пісні «Веселка», Усмішка», «Я бажаю вам добра», «А що таке щастя». До дітей на свято завітала бабуся Шапокляк, роль якої зіграла вихователь ГПД Воронко Ю.Я.

Переглядів: 210 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Нещодавно у філії «Башарівська ЗОШ І- ІІ ступенів » відбулося свято “Від рідного слова ти сил набирайся, ніколи й ніде ти його не цурайся », яке підготувала й провела класний керівник 7 класу Павлишина О.М. Під час заходу діти насолоджувались барвами віршованого слова, милозвучністю української пісні у виконанні дівчаток-семикласниць. Справжньою окрасою свята став танець «Донечка Вкраїни», який виконала Крук Яна. Та найбільше захоплення викликала конкурсна програма. Між собою змагалися команди мовознавців «Дивослово» (6 клас) та «Берегиня» (7 клас). Цікавими були конкурси «Битва синонімічних рядів», «Швидкісний експрес», «Майстри слова» та інші. У конкурсі «Пантоніма» своє вміння донес ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

До Дня української писемності і мови класний керівник 4 класу Воронко Л.І, підготувала і провела відкриту виховну годину «Мова моєї родини», під час якої прозвучало з дитячих уст багато поетичних слів про любов до рідного краю, про мамину пісню, мамине слово. На заході виконувались пісні «Батьківська мова», «Я спитала у матусі». А щоб передати присутнім свій настрій та знання, радість і смуток діти розповідали гуморески, прислів’я, відгадували загадки про рідну мову.
Наприкінці свята прозвучала пісня «Одна калина», усім присутнім вручили емблеми «Говори українською» і пригостили запашним короваєм.

Переглядів: 218 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 32 33 »