П`ятниця, 19.04.2024, 14:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12 жовтня напередодні дня святої Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України у нашій школі відбувся виховний захід «Героїв країна – моя Україна», який підготувала Петровська А.А. з учнями 9 класу. Під час якого учні декламували вірші, переглядали фрагменти фільмів на військово-патріотичну тематику, Захід був наповнений піснями. відеоматеріалами та сценками, які вражали своєю емоційністю. Усіх загиблих, які своїм прикладом показали як потрібно боронити рідну Батьківщину, вшанували хвилиною мовчання.

Переглядів: 248 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

До Дня захисника України та Дня українського козацтва в нашій школі між учнями 5-6 класів була проведена розважально-спортивна гра «Козацькі розваги». Учасники об/єдналися у дві команди «Патріоти» (6 клас) та «Орлята» (5 клас). Стрибки у мішках, подолання перешкод, біг «Осідлай коня» та інші конкурси проходили цікаво та весело. За підсумками змагань перемогу здобула команда «Патріоти». Захід продемонстрував прагнення молоді до здорового способу життя, повагу до народних традицій, бажання зберігати козацькі ігри та забави.

Переглядів: 239 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

У прекрасну пору року , коли шелестить падолистом ліс, і снує в лузі мереживо бабиного літа, час, коли червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові, приходить до нас свято – День Учителя. З нагоди цього в школі було проведено захід “Учительська мрія ”. Учні школи звернулися зі словами подяки до вчителів , подарувавши їм безліч пісень, віршів, сценок.

Переглядів: 214 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі психологом школи Бруякою Л.В. був проведений інформаційно-профілактичний захід «Профілактика булінгу». Під час заняття діти ознайомились із поняттям, формами, структурою булінгу, а також сформували навички відповідальної та безпечної поведінки з дітьми, які потерпають від насильства в школі

Переглядів: 228 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

У нашій школі відбулася зустріч з Зиновієм Суходубом. Автором прозових творів, сценаріїв телефільмів,заслуженим журналістом України, літературним критиком, режисером, який зняв у 2001 році авторські документальні фільми про Визвольну війну українського народу 17-го століття «За волю України» та «Поле нашої пам'яті», що здобули найвищу нагороду на Всеукраїнському фестивалі «Калинові острови» (2001).
У творчому доробку Зиновія Суходуба як письменника-літературознавця — статті, нариси, есеї у літературно-мистецьких часописах та збірниках, зокрема про Грицька Чупринку, Павла Тичину, Миколу Хвильового, Валер'яна Поліщука, Олександра Довженка, Василя Симоненка. У львівському видавництві «Апріорі» 2016 року вийшла книжка З. Суходуба «Ліна Костенко. Любов'ю-Пам'яттю Причастя: діалоги з Поетесою» у комплекті із компакт-диском відео- та аудіоматеріалів автора «Віч-на-віч з Україною

Переглядів: 238 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

З метою збереження життя та здоров’я учнів, які є безпосередніми учасниками дорожнього руху, в рамках місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!» в філії «Башарівська ЗОШ І-ІІ ступенів» було проведено низку заходів . Зокрема, класними керівниками були проведені бесіди: «Увага! Діти на дорозі!» (Крук Г.М., Воронко Л.І.), «Дорожня абетка» (Павлишина В.І.), «Правила дорожнього руху знай – життя і здоров’я зберігай» (Кавуза Н.С.), «Безпека руху дітей» (Павлишина Т.А.), «Правила дорожнього руху» (Павлишина О.М.), «Як поводити себе на дорозі» (Новосад Г.С.), «Безпека дорожнього руху» (Петровська А.А.).
Класні керівники також провели інструктажі з безпеки життєдіяльності, акцентували увагу на знаннях правил дорожнього руху.
Педагогом-організатором Довгаль В.В. серед учнів 1-9 класів був проведений конкурс малюнків «Дитина і в ... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Щорічно 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Минають роки, відлітають у вічність… Багато їх минуло з того тривожного часу, коли замовкли останні постріли над нашим краєм. Все далі і далі відходять ті грізні роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав заради Перемоги своє життя. Шлях до перемоги був дуже важкий, він проходив через окопи і партизанські криївки УПА, через підпілля і гестапівські катівні, через розпач і віру, страждання і надію. У нашій школі з нагоди цього дня відбувся відкритий виховний захід «Партизанський фронт в Україні», який підготував класний керівник 8 класу Новосад Г.С.
Про події потрібно не лише пам’ятати, а й щоразу згадувати і дякувати нашим героям. Пам'ять не старіє з роками, вона дивиться на нас із старих фотографій, зі спогадів колишніх фронтовиків, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. Учні мали можливість переглянути спога ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Уже вкотре учні обрали лідера учнівського самоврядування. Першим етапом у нелегкій боротьбі за почесну і відповідальну посаду стало висування кандидатів (2 учнів). Цікавою й емоційною була зустріч з виборцями, яких за списком нараховується 65 . Кандидати представляли свої передвиборчі програми, озвучували плани щодо своєї діяльності, відповідали на запитання учнів-виборців. Вирішальним для кандидатів був День виборів. Всі страшенно хвилювалися, адже багато хто прагне займати найвищі сходинки в учнівському колективі, утверджуючись як особистість та набуваючи нових рис характеру, які можуть стати вирішальними у виборі майбутньої професії.
Цього ж дня виборча комісія, на чолі з головою — педагогом-організатором Довгаль В.В., опрацювала бюлетні та оприлюднила результати. З відривом від найближчого конкурента перемогу здобула Павлишина Олена.
Тож побажаємо їй бути прикладом справедливості, вихованості для учнів, не розчаруватися у своїх починаннях та досягти омріяних ре ... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

9 вересня Україна відзначала День фізкультури і спорту. З нагоди цього свята в нашій школі з 04 по 08 вересня проходив тиждень фізкультури і спорту. Розпочався він урочистою лінійкою, на якій відбулося шикування команд,захист емблем.
З учнями початкових класів були проведені рухливі ігри на перервах, ігри з м’ячем та скакалкою.
Протягом тижня проводилися змагання з легкої атлетики.
Такі заходи і надалі будуть проводитись , бо вони зміцнюють силу і здоров'я наших вихованців.

Переглядів: 238 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Усе починається з дитинства… А дитинство залежить від батьків, учителів. Працюючи з дітьми, дорослі повинні спрямовувати свою роботу на розвиток успішної особистості, здатної долати труднощі й самостійно приймати рішення, розуміння того, що є головними цінностями людського життя. З цією метою з учнями 4 класу Павлишиною В.І. було проведено виховну годину «Від матері доні добро передати», під час якої діти своїми виступами намагалися донести до присутніх якими головними рисами повинна збагачуватися людина. Найзворушливішою частиною свята було звернення мам до своїх дітей, щоб вони зростали справжніми людьми, щоб їхні душі не стали черствими, благословивши їх на життєву дорогу. Наприкінці виховного заходу прозвучали слова класного керівника, звернені до дітей: «Життя неповторне, тому необхідно цінувати кожен день, кожну хвилину. Тож будьте творцями свого щастя, творіть добро, даруйте його іншим, розвивайте вміння перемагати себе».
Переглядів: 580 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 32 33 »