П`ятниця, 26.04.2024, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:38
"Стежки,які сходив Тарас"

4 лютого 2014 р. у Башарівській ЗОШ – ІІІ ступенів проведена літературна вікторина «Стежки, які сходив Тарас»,під час якої учні 6 і 7 класів змагалися за звання кращого знавця життя і творчості Тараса Шевченка. Цікавими були запитання у конкурсі «Розминка», яким розпочалась вікторина. Упевнену перемогу у цьому конкурсі завоювала команда 6 класу. У наступному конкурсі «Ланцюжок» потрібно було скласти хронологічну відповідність між датами і подіями у життя великого Кобзаря.

                                  



Захоплюючим виявився конкурс «Переплутанка»,перемога у якому дісталась команді 7 класу. Під час конкурсів «Склади картину», «Автопортрет» діти виявили знання художньої спадщини Т. Шевченка. 

                                           



Цікавим для дітей став той факт, що відомий поет мав звання академіка – гравера і був нагороджений срібною медаллю за картину «Хлопчик, який дає хліб собаці». У конкурсі «Кмітливий капітан» перемогу здобула капітан команди 6 класу Королюк Катерина.

                                    



Найскладнішим виявився конкурс «Дешифратор». Кращими знавцями поезій Кобзаря виявилися учні 7 класу. За підсумками усіх конкурсів перемогла команда 6 класу.

Переглядів: 447 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]