П`ятниця, 19.04.2024, 02:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

З нагоди 100-річниці бою під Крутами, котрий для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, в нашій школі 29 січня було проведено комплекс тематичних заходів, під час яких учні та вчителів розповідали про історичні події, що відбулися у 1918 році. Зокрема: бесіди «Героїв було 300» (кл. керівники Г.Крук, Л.Воронко), «Пам’ятаємо героїв Крут» (кл. керівник Т.Павлишина), «Тут їх триста, як скло, товариства лягло» (кл. керівник Г.Новосад). А класним керівником 8 класу Петровською А.А. був підготовлений виховний захід «Квіти у полі, там, де Крути…», під час якого звучали пісні, учні декламували вірші, розповідали про трагічні події того часу, мали можливість переглянути уривки з фільмів про героїв Крут. Присутні були вражені подіями того часу. Проведення таких заходів сприяє вихованню національно - патріотичної свідомості учнів, поваги та любові до України.
Переглядів: 435 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

22 січня 2018 року в школі було проведено лінійку єдності до Дня Соборності України «Соборна Україна - одвічна мрія України». Під керівництвом класного керівника Новосад Г.С. учні 7 класу висвітлювали головні події, що відбулися 1919 року під час проголошення акта возз’єднання УНР І ЗУНР, декламували поезію про Україну. Під час проведення виховного заходу використано запис Гімну України, плакати з символікою держави, прапор України.
Переглядів: 337 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

Напередодні свята Хрещення Господнього у школі відбувся конкурс новорічно-різдвяних віншувань «Різдвяна зірка», під час якого учні інсценізували народні традиції та обряди, колядували, звіщаючи про народження Ісуса Христа, щедрували, бажаючи господарям багатого року та щастя-здоров’я, засівали збіжжям, щоб усі були заможними та щасливими.
Переглядів: 344 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

6 січня 2018 року минуло 80 років від дня народження українського поета Василя Семеновича Стуса. Вчителем української мови та літератури Павлишиною Олесею Миколаївною був організований і проведений виховний захід «Народе мій, до тебе я ще верну…». Під час виступу учні 9 класу познайомили присутніх із нелегкою долею поета-стоїка, людини твердих переконань. Припали до душі глядачам інсценізовані епізоди дитячих років малого Василька, коли пускали коріння його наполегливість і незламність духу. Вразили своєю гостротою й актуальністю невмирущі рядки поезій В.Стуса. Емоційного звучання заходу надало виконання пісні «Чуєш, брате мій» Б.Лепкого. Присутні були вражені читанням уривків із «Листів до сина». Діти із захопленням слухали виступ про відомого поета.
Переглядів: 319 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

24 грудня 2017 року минає 80 років з дня народження В’ячеслава Чорновола, державного, громадського, політичного діяча, журналіста, народного депутата України, одного з лідерів українського правозахисного руху, багаторічного лідера Народного Руху України, Героя України. З метою вшанування пам’яті цього діяча в нашій школі педагогом-організатором Довгаль В.В, був проведений виховний захід «Пам’ятаємо, любимо, сумуємо…», під час якого учні пригадали основні віхи життя лідера НРУ, декламували поезію дружини Атени Пашко, можливість переглянути відеоматеріали з життя народного депутата, який завжди боровся за незалежність української держави.
Переглядів: 337 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 28.02.2018 | Коментарі (0)

13 жовтня напередодні дня святої Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України у нашій школі відбувся захід «Тепло долонь і серця – захисникам України», який підготували учні 5 класу, на який були запрошені воїни-учасники АТО: Бобчук Сергій Степанович та Мохотонко Іван Володимирович, які поділилися спогадами про часи перебування на Сході України та побажали учням мирного неба над головою. Вони своїм прикладом показали як потрібно боронити рідну Батьківщину. Зустріч була наповнена піснями., відеоматеріалами та сценками, які вражали своєю емоційність, бо майже всі присутні зринули сльозу.
Переглядів: 459 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

Щорічно 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Минають роки, відлітають у вічність… Багато їх минуло з того тривожного часу, коли замовкли останні постріли над нашим краєм. Все далі і далі відходять ті грізні роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав заради Перемоги своє життя. Шлях до перемоги був дуже важкий, він проходив через окопи і партизанські криївки УПА, через підпілля і гестапівські катівні, через розпач і віру, страждання і надію. У нашій школі з нагоди цього дня відбувся відкритий виховний захід «Партизанський рух в Україні», який підготував і провів класний керівник 9 класу Новосад Н.С. Про події потрібно не лише пам’ятати, а й щоразу згадувати і дякувати нашим героям. Пам'ять не старіє з роками, вона дивиться на нас із старих фотографій, зі спогадів колишніх фронтовиків, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. Учні мали можливість переглянути спогади про роки Великої Вітчизняної ві ... Читати далі »
Переглядів: 379 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

Уже вкотре учні обрали лідера учнівського самоврядування. Першим етапом у нелегкій боротьбі за почесну і відповідальну посаду стало висування кандидатів (2 учнів). Цікавою й емоційною була зустріч з виборцями, яких за списком нараховується . Кандидати представляли свої передвиборчі програми, озвучували плани щодо своєї діяльності, відповідали на запитання учнів-виборців. Вирішальним для кандидатів був День виборів. Всі дуже хвилювалися, адже багато хто прагне займати найвищі сходинки в учнівському колективі, утверджуючись як особистість та набуваючи нових рис характеру, які можуть стати вирішальними у виборі майбутньої професії. Цього ж дня виборча комісія, на чолі з головою — педагогом-організатором Довгаль В.В., опрацювала бюлетні та оприлюднила результати. З відривом від найближчого конкурента у 7 голосів перемогу здобула Гончук Софія. Тож побажаємо їй бути прикладом справедливості, вихованості для учнів, не розчаруватися у своїх починаннях та досягти омріяних резул ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

9 вересня Україна відзначала День фізкультури і спорту. З нагоди цього свята в нашій школі з 04 по 08 вересня проходив тиждень фізкультури і спорту. Розпочався він урочистою лінійкою, на якій відбулося шикування команд, здача рапортів,захист емблем. З учнями початкових класів були проведені «Веселі старти», рухливі ігри на перервах, ігри з м’ячем та скакалкою. Учні 5-9 класів брали участь в Олімпійській вікторині. У якій з максимальною кількістю балів 8,5 перемогла команда 6 класу, ІІ місце між собою розділили команди 7 ,9 класів, які .набрали однакову кількість балів 6,5, а ІІІ місце здобула команда 8 класу. Протягом тижня проводилися змагання з легкої атлетики. Найцікавішим моментом був міні-футбол між учнями 6 і 7 ,8 і 9класів. Перемогу в якому вибороли учні 9 класу, ІІ місце здобула команда 6 класу, ІІІ – 8 класу. Також необхідно відзначити таких гравців: Українець Андрій (7 клас), Королюк Юрій (9 клас), Муха Іван (8 клас) Такі заходи і надалі будуть пров ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

Прийшла осінь, пора, коли разом з батьками з рідного гнізда вилітатимуть у вирій пташенята. У перший день цієї прекрасної пори року і першокласники переступили поріг рідної домівки, і як пташенята, полинули до школи, до того вирію знань, у якому навчатимуться довгі роки, аби згодом підкорити небо життя.

Урочиста лінійка з нагоди Дня знань відбулася і у нашій школі, до якої Першовересень завітав з щедрим подарунком – новеньким шкільним автобусом. Під дружні оплески присутніх голова об’єднаної громади М. Карапетян ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 24.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 32 33 »