Середа, 24.04.2024, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:24
Тиждень фізики та астрономії в школі.

З 10 по 14 березня у нашій школі проводився тиждень фізики та астрономії під наставництвом вчителя Петровської Алли Адамівни. Під час відкриття тижня учні мали можливість переглянути презентації «Зародження фізики» та «Небо. Небесна сфера». У грі «Зоряний час», яка проводилась з учнями 7 -8 класів переміг учень 8 класу Янович Василь, який отримав найбільше зірочок за свої знання. Школярі 5-11 класів переглядали фільм про космос  «Наша галактика» та презентацію «Леонід Каденюк – космонавт України».

Конференція для старшокласників «Фізики української діаспори у світовій науці» (10-11 кл.) відкрила знайомі і незнайомі імена в історії фізичної науки. Зокрема, найкращими були реферати учнів 11 класу Ковальчук Ольги і Равського Дмитра.

Під час тижня проводились цікаві досліди з фізики з підручних матеріалів для учнів 5-6 класів.

Нікого не залишив байдужим конкурс учнівських малюнків на тему «Мої уявлення про космос» для учнів 5-6 класів. Переможцями цього конкурсу стали учні 5 класу. Найбільш активні учні – Гончук Софія, Сімора Ангеліна, Коротун Віктор.

Завершився тиждень фізики та астрономії проведенням КВК «Фізика навколо нас». Змагалися дві команди «Формули» (8 кл.) і «Музи Ньютона»     ( 9 кл.). Серед конкурсів були: представлення команд, розминка, конкурс казкарів, конкурс пантоміми, конкурс збирачів формул, конкурс знавців та інші. За оцінками журі перемогла команда «Музи Ньютона».

Тиждень фізики та астрономії завершився підбиттям підсумків та нагородження переможців грамотами на загальношкільній лінійці.

 

 

Переглядів: 620 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]