Вівторок, 16.04.2024, 19:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:42
Конкурс знавців творчості Т. Шевченка

Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена високою любов’ю до Батьківщини, почесне місце займає Т. Г.Шевченко, бо з таким вогнем у душі захищав свободу і незалежність України, честь і гідність народу. 
Безсмертне ім’я великого українського поета і художника відоме скрізь, як ім’я людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу.
З метою популяризації творчої спадщини Кобзаря, активізації пізнавальної діяльності школярів 12 лютого 2014 року у  Башарівській ЗОШ – ІІІ ступенів учителем української мови та літератури Довгаль В. В. був проведений конкурс знавців творчості Т.Шевченка серед учнів 9 – 11 класів.

                                     

Юні інтелектуали продемонстрували свої знання, логіку, злагоджену командну гру в таких конкурсах: «Бліц - турнір», «Я тобі, ти – мені», «Логічне асорті»,«Чорний ящик», «Загадковий напис», «Шевченкова криниця», «Конкурс капітанів».На кожен конкурс було відведено час для виконання завдань, за правильні відповіді команди отримували певну кількість балів. В результаті перемогла команда «Юні Тарасівці» (35 балів), ІІ місце виборола команда «Світлі голови» (28 балів). Наприкінці конкурсу переможці та учасники були нагороджені грамотами. Конкурс сприяв вихованню у підростаючого покоління патріотичного ставлення до Батьківщини, збереженню творчої спадщини великого Кобзаря, бо як писав П. Тичина: «Будемо ж вчитися у Тараса любити нашу Вітчизну. Цінуймо ж Шевченкову спадщину! Учімося у нього! »




 



 

Переглядів: 502 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]