Четвер, 25.04.2024, 20:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:11
І покликав нас дзвоник до школи…

Прийшла осінь, пора, коли разом з батьками з рідного гнізда вилітатимуть у вирій пташенята. У перший день цієї прекрасної пори року і першокласники переступили поріг рідної домівки, і як пташенята, полинули до школи, до того вирію знань, у якому навчатимуться довгі роки, аби згодом підкорити небо життя.

Урочиста лінійка з нагоди Дня знань відбулася і у нашій школі, до якої Першовересень завітав з щедрим подарунком – новеньким шкільним автобусом. Під дружні оплески присутніх голова об’єднаної громади М. Карапетян вручив ключі завідувачу Воронко В.А. Розділили радість урочистої миті разом з батьками, вчителями, учнями: начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту І. Ковалевська, староста села І.Крук та керуючий відділком № 7 ПП «Агро-Експрес-Сервіс» І.Перетятко. На порозі в захоплюючу Країну Знань, хвилюючись, вишикувалися 12 першокласників на чолі з першою вчителькою – Пальоною В.В. Напутнім словом та молитвою поблагословив учнів та вчителів на добрий початок навчального року настоятель Свято-Введенського храму о.Степан. Срібними переливами весело заспівав шкільний дзвінок у руках учня 9 класу Козака Олександра і учениці 1 класу Мельник Юстини.

Оновлена, причепурена школа зустріла своїх вихованців, зацвіла осінніми квітами. Минуло літо з його безтурботністю – час працювати. Разом з учнями, хвилюються і батьки. Є над чим замислитися і сіячам Вічного, Доброго, Розумного. Це на їхні плечі лягає величезна відповідальність виховувати Людину, всебічно розвинену особистість.

Переглядів: 341 | Додав: AllaPetrovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]