П`ятниця, 19.04.2024, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 41
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01 вересня 2016 року в школі відзначався День знань, який традиційно розпочався загальношкільним Святом першого дзвоника. Музичні композиції, вірші та вітання, шкільні сценки, виступи гостей, вчителів, дирекції школи, першокласників та їх батьків, випускників 11 класу – були складовими свята. Перед присутніми виступила директор школи Воронко В. А.,яка передала вітання від депутата обласної ради Грисюка Анатолія Івановича ( він передав подарунок школі - футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі),а також від керівника підприємства "Юрмія" Джуня Юрія Івановича ( у подарунок передано 3000 грн. на придбання вікна).Крім того виступили заступник директора з навчально – виховної роботи Шкурнік М. П., в.о. старости громади Крук І. П. Під час проведення заходу використано шкільну та державну символіки. З учнями 1-11 класів були проведені перші уроки на тему «Від проголошення незалежності до нової України».
Переглядів: 328 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

08 червня 2016 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту 10 учням 9 класу. На святі були присутні учні,батьки та працівники школи.
Переглядів: 357 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

з 02 червня 2016 року по 06 червня 2016 року функціонував пришкільний лінгвістичний табір. Табір діяв за Програмою №1. До роботи табору було залучено 15 учнів та вчитель англійської мови Новосад Н. С.. Під час роботи пришкільного лінгвістичного табору проводилися різноманітні заходи: мовні ігри, спілкування, круглі столи, заочні подорожі. Одним із таких заходів, що був проведений із учасниками лінгвістичного табору був День толерантності. Метою заходу було виховання в дітей рис толерантності, доброзичливості, любові та поваги один до одного та до оточуючих. При проведені даного заходу вчитель англійської мови Новосад Н. С. використала достатню кількість іншомовної лексики, яка стане в нагоді школярам, коли перед ними постане завдання зробити опис, дати характеристику зовнішньому вигляду та рис характеру людини. Діти працювали як в групах так і індивідуально. Використано метод проектів, ігри з метою розвитку логічного мислення та збагачення мови у дітей.
Переглядів: 365 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Нагороджена Гринюк Мар’яна Петрівна похвальними грамотами « За особливі досягнення у вивченні астрономії», « За особливі досягнення у вивченні географії», « За особливі досягнення у вивченні економіки». Нагороджена Ковальчук Павлина Сергіївна похвальними грамотами « За особливі досягнення у вивченні правознавства», « За особливі досягнення у вивченні курсу «Людина і світ». Нагороджений Козак Роман Олегович похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні технологій». Нагороджений Пасічник Дмитро Ігорович похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Нагороджена Сідлярук Марія Олексіївна похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Нагороджена Довгалюк Руслана Ігорівна похвальною грамотою « За особливі досягнення у вивченні фізичної культури». Керівник підприємства «Юрмія» Джунь Ю. І. нагородив грошовими преміями медалістів школи: Гринюк Мар'яну Петрівну та Ковальчук Павлину Сергіївну і кращих спортсменів школи; Пасічн ... Читати далі »
Переглядів: 389 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

27 травня 2016 року проведено Свято останнього дзвоника. На святі були присутні учні, вчителі, батьки та гості. З вітальним словом виступили: директор школи Воронко В. А., заступники директора Вовк Г. В. та Шкурнік М. П., перша вчителька учнів 11 класу Коротун Л. Л., в. о. старости громади Крук І. П., представник Агро експрес сервісу Шевчик С. І., керівник підприємства «Юрмія» Джунь Ю. І.. Із словами вдячності виступили учні 11 класу, з побажаннями для випускників учні 1 класу, з художніми номерами - учні 8 класу. Під час проведення Свята останнього дзвоника використовувалась державна атрибутика, виконувався Гімн України. Для всіх учнів школи прозвучав останній дзвінок.
Переглядів: 353 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

20 травня 2016 року у школі було проведено Свято Букварика. Класним керівником 1 класу організовано і проведено Свято «Букварикові іменини». На якому учні класу показали свої знання і вміння, які здобули протягом навчального року. у віршованій формі вони складали подяку своїй першій книзі, яка відкрила дорогу у країну «Знань». Слід відмітити, що найкращі декламаторські здібності проявили Андрушкова Вікторія, Прос Анатолій та Олесницька Іустіна. Дуже цікавою для дітей була та частина свята, коли вони продемонстрували свої знання з математики і рідної мови : першокласники розв’язували задачі – вірші з логічним навантаженням, задачі з пастками, а також цікаві вправи з рідної мови. Також на святі першокласників були присутні казкові герої . Саме під час виконання цих ролей діти проявили хороші акторські здібності. Також на святі прозвучало багато пісень, які діти виконували зі великим задоволенням. До проведення свята були залучені батьки, вчителі, учні.
Переглядів: 297 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

13 травня 2016 року у навчальному закладі вчитель історії Новосад Г. С. провела загальношкільний захід приурочений Дню пам’яті жертв політичних репресій «Масові політичні репресії на Україні». Класні керівники 1-11 класів упродовж 11-13 травня 2016 року провели години спілкування, тематичні уроки, бесіди з метою висвітлення теми масових політичних репресій. 15 травня 2016 року на приміщенні школи було приспущено державний прапор.
Переглядів: 351 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

05 травня 2016 року в школі відзначено День матері. Класний керівник Петровська А. А. з учнями 6 класу організувала та провела загальношкільний захід «Ми вдячні Богу за маму». До проведення загальношкільного заходу були також залучені батьки та учнівське самоврядування. Класні керівники 1-11 класів провели зустрічі з матерями, виховні години, бесіди приурочені Дню матері згідно планів виховної роботи. З 04 по 06 травня 2016 року в навчальному закладі створювався творчий колаж до Дня матері «Моя мама найкраща».
Переглядів: 363 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

В навчальному закладі проведено загальношкільну урочисту лінійку «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо», організовано КТС «Квітка пам’яті». У шкільній бібліотеці та в приміщені школи була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Герої не вмирають». Напередодні Дня пам’яті та примирення у навчальному закладі змістовно та цікаво були організовані зустрічі учнів школи 1-11 класів із учасниками бойових дій: колишнім учителем Ніколайчук А. А. та уродженцем села Башарівка, поетом, учасником бойових дій Краснопольським В. Й. і його родиною. Упродовж 04 по 06 травня 2016 року класні керівники 1-11 класів провели з учнями виховні години, бесіди, години пам’яті, історичні години, години зустрічі, години спілкування, уроки мужності на військово-патріотичну тематику. Учні та вчителі школи прийняли участь у покладанні гірлянди слави до обеліска загиблим воїнам-односельчанам в День відзначення71-річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.
Переглядів: 304 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

26 квітня 2016 року з учнями школи проведено загальношкільний захід «Біль Чорнобиля з роками не проходить». У навчальному закладі була оформлена фотовиставка «Чорнобиль – рана не загоєна». Учні 1-11 класів переглянули відеофільм «Трагедія Чорнобиля». Класні керівники 1-11 класів згідно планів виховної роботи провели з учнями бесіди, виховні години, години спілкування, години пам’яті на тему Чорнобильської трагедії.
Переглядів: 350 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

з 04 по 08 квітня 2016 року проводився тиждень здоров’я. Тиждень відкривався калейдоскопом висловів про здоров’я, подорожжю по Країні Здоров’я (вікторина для учнів 1-4 класів), виховною годиною «Шкідливим звичкам скажем – НІ», яку підготував практичний психолог Бруяка Л. В.. В рамках проведення тижня відбулася зустріч учнів з медпрацівниками, які прочитали лекцію «Здоровий спосіб життя. Антитютюнова пропаганда». Цікаво та змістовно проводився тренінг «Алкоголь та здоров’я» з учнями 8 класу, організатором якого був практичний психолог Бруяка Л. В.. Педагог-організатор Пальона В. В. з учнями 1-11 класів провела День зарядки та прес-конференцію «Колесо здоров’я». Вчителі фізичної культури Федчук С. Ф., Воронко В. А. та Гринюк В. С. організували для учнів 5-11 класів спортивну вікторину, а для учнів 1-4 класів – «Веселі старти». Завершився тиждень здоров’я конкурсом плакатів «Ми – за здоров’я».
Переглядів: 300 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

З 09 по 12 березня 2016 року в школі проводилися Шевченківські дні. У приміщенні школи була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Твої вірші, як хліб насущний, потрібні в будні і в свята». З учнями школи проведена загальношкільна лінійка«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». Учні 5-11класів були активними учасниками поетичного марафону «Слово, яке звучатиме вічно». Цікаво була проведена літературна вікторина «Життєвими стежками малого Тараса» між учнями 6-7 класів. Переможцями літературної вікторини стали учні 7 класу. Для учнів 8-11 класів, вчитель української мови та літератури Павлишина О. М. організувала літературний салон «Сердечні пристрасті й розчарування Кобзаря». Учні розповідали цікаві історії з особистого життя Т. Г. Шевченка. На виставку малюнків «Шевченко в моєму серці» учні 5-11 класів представили художні роботи на Шевченківську тематику. Кращими визнані малюнки учениці 8 класу Чмирук Марії (І місце), учениці 9 класу Касянчук Євгенії (ІІ місце), учениці 7 класу Гон ... Читати далі »
Переглядів: 294 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

22 лютого 2016 року в школі проведено заходи щодо відзначення Міжнародного дня рідної мови. Класні керівники 1 – 11 класів провели тематичні уроки, виховні години, бесіди на тему «Рідна мова – безцінна й невичерпна скарбниця народу». В навчальному закладі проведена мовознавча гра «Автораллі» з учнями 7-8 класів. Вчитель української мови та літератури Павлишина О. М. організувала пошукові маршрути до секторів цікавих завдань. Учні розгадували ребуси, складали слова та речення, відгадували загадки, виконували творчі завдання. У процесі гри глядачі також виконували завдання. До фінішу першими прибули учні 8 класу.
Переглядів: 333 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

19 лютого 2016 року був проведений загальношкільний захід «Герої не вмирають». Учні 10 класу під керівництвом класного керівника Довгаль В. В. під час виховного заходу ознайомили присутніх із подіями Революції Гідності, увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні. Учасники заходу декламували вірші, розповідали про учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, переглядали відеофільми, виконували патріотичні пісні, увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. В приміщенні школи була організована фотовиставка про Героїв Небесної Сотні. Класні керівники учнів 1-11 класів провели в класних колективах бесіди, виховні години, години-спілкування, години пам’яті приурочені вшанування подвигу учасників Революції Гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Переглядів: 349 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

12 лютого 2016 року в навчальному закладі відзначався День виведення радянських військ з Афганістану. З учнями 8-11 класів проведено інформаційну годину «Пам’ятаємо та цінуємо». У шкільній бібліотеці була оформлена ілюстративно-книжкова виставка «Болить в душі Афганістан», поповнено матеріали про воїнів-афганців села на стенді «Афганістан… Залишився ти болем в пам’яті». Класні керівники з учнями 1-11 класів провели виховні години, години спілкування, бесіди приурочені Дню виведення радянських військ з Афганістану.
Переглядів: 361 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

12 лютого 2016 року в навчальному закладі проводились заходи до Дня святого Валентина. З ініціативи учнівського самоврядування серед учнів школи діяла вітальна пошта. Учні 9-11 класів були учасниками розважально-ігрової програми «Хто зверху». Під час проведення заходу змагалися команда хлопців та дівчат. Дотепні вислови, конкурси, переглядки – були цікавими та сподобались глядачам. Переможцем розважальної ігрової програми стала команда хлопців.
Переглядів: 382 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

04 лютого 2016 року в навчальному закладі проводились заходи щодо вшанування Дня пам’яті героїв Крут. Учнями 9 класу під керівництвом класного керівника Павлишиної О. М. проведений загальношкільний захід «Волі народної дзвін» під час якого учні розповідали про героїв Крут, презентували історичні матеріали, виконували пісні, декламували вірші про героїв Крут. У навчальному закладі та шкільній бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка приурочена битві під Крутами. Класні керівники 1-11 класів провели бесіди, години спілкування, історичні години приурочені Дню пам’яті битви під Крутами.
Переглядів: 302 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

22 січня 2016 року з педагогічними працівниками проведено круглий стіл «У єдності наша сила», проведення якого організувала вчитель історії Новосад Г. С.. Присутні обговорювали головні аспекти проголошення акта возз’єднання УНР й ЗУНР, що відбулося в 1919 році, а також про відзначення дня соборності починаючи з 1999 року. Під час проведення виховного заходу використано запис гімну України, плакати із символікою держави, прапор України. У навчальному закладі була оформлена книжково-ілюстративна виставка про возз’єднання України.
Переглядів: 345 | Додав: AllaPetrovska | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)